pelin -> RE: uvajanje v vrtec (13.10.2012 12:49:03)
|
Višnja, tudi jaz sem zelo vesela, da se stvari obračajo na bolje....[sm=bravo.gif] Glede študija ob malih otrocih in nočnega učenja pa....tole sem tudi sama dala skozi (samo, da sem sama hodila tudi v službo)....ni bilo lahko , vendar ko si enkrat not v takšni situaciji enostavno dnevi bežijo...študij teče...Tudi sama sem bila večkrat kot cunja...vendar smo si ljudje pač različni.... v bistvu bi nas veliko raje študiralo lepo v miru čez dan ob kahli kave in v miru...vendar ker pač situacija tega ne dopušča vedno, se je treba drugače zorganizirat ... vsak je drugače produktiven... eni zvečer, drugi ponoči ( vprašaj Ronjo[sm=jezicek.gif]), tretji zjutraj....Osebno mi je najbolj zadeva ležala po tistem, ko sem spravila mulčke v mižale...nekako od devetih zvečer naprej...pa tudi tja do treh ponoči, če me je priganjal rok...Sem pa imela kolegice na faksu, ki so ob podobni družinski situaciji in službi najlažje študirale tako, da so vstajale na vse zgodaj zjutraj oz. še sredi noči...no, tole pa ni bilo zame, ker sem zjutraj če ne spim dosti čisto neproduktivna...oz. rabim precej časa, da je kaj z mano..hja...kolegico, ki poleg treh malih mulčkov in odgovorne službe , ravnokar zaključuje doktorat, sem nekoč vprašala kako ji pri streli vse to znese...Narežala se je in rekla, da študij ni za pametne ampak za pridne...Po moje je potrebno vsega, vendar v dani situaciji, pridnost igra večjo vlogo ...pa še kakšno osebnostno lastnost zraven je treba potegniti iz rokava...takšno zagamano...[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|