Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 15.9.2012 20:46:59
|
|
|
|
kajajaka
|
Jaz sem jih v mikrovalovki pa je bilo ok, še raje sem jih kar prekuhavala v loncu...
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 15.9.2012 20:58:51
|
|
|
|
enea
|
jaz sem za moje dve kupila tekočino od chiccota, je bila super, samo se mi zdi da se jo zdaj zelo težko dobi na našem tržišču, v ITL pa vem da se jo dobi, ker sem jo pred kratkim kupila za eno znanko in sem ji po pošti pošiljala
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 15.9.2012 22:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Za mikrovalovko ne vem, vem pa da jih lahko steriliziraš v cedilu nad vrelo vodo, torej v sopari (lahko pa tudi v soparniku za kuhanje zelenjave, če ga imaš).
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 8:27:46
|
|
|
|
Paštetka
|
Pomivalc pere tudi na 95 stopinj, in posuši z vročim zrakom. Nikoli nisem uporabljala sterilizatorja, ker mi je to čisto dovolj visoka temperatura, da uniči bakterije.
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 9:29:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pomivalc pere tudi na 95 stopinj, Ne vsi, pravzaprav bolj izjemoma (če sploh kateri ).
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 16.9.2012 9:30:03 >
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 9:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pomivalc pere tudi na 95 stopinj, Ne vsi, pravzaprav bolj izjemoma (če sploh kateri ). Jp, moj je 2 leti star Bosh in ne čist osnoven model pa ima največ 65°C
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 14:57:37
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pomivalc pere tudi na 95 stopinj, Ne vsi, pravzaprav bolj izjemoma (če sploh kateri ). Jp, moj je 2 leti star Bosh in ne čist osnoven model pa ima največ 65°C Čisto dovolj, da uniči bakterije, tudi legionelo. Salmonela, ki je med trdovratnejšimi se uniči pri 70 stopinj.
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 15:14:31
|
|
|
|
Paštetka
|
Sem zdaj šla iskat kaj je za modela moj (na njem nič ne piše) , pa sem našla stroj, kjer je narisana flaška (pere pri 70 stopinj). Jaz sem svojo domnevo izpred sedmih let, da je pomivalc dovolj, potrdila . Meni je bilo škoda Denarja za vse te sterilizatorje. Sicer pa vsak po svoje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?