Poka -> Nalaganje spletne strani za telebane... (13.9.2012 19:58:22)
|
OK ... ne vem, če spada sem, amapk ne vem, kam naj dam :) Sigurno je pa tu katera, ki se spozna... Pa prosim, za razumevanje - to delam prvič in ker se učim samo preko interneta, mi kakšna stvar ni jasna :) Ima katera kakšen link, kjer bi bilo podrobno razloženo, kako naložit spletno stran - kam sploh, no tja, da ko odpreš explorer, jo pokaže :))) Registrirala sem domeno in spletno gostovanje, zdaj pa ne vem kako naprej... Ker so mi poslali ena gesla in ene šifre :)) In povezavo do cpanel, kjer pa piše, da nimam urejenega gostovanja pri njih... Čeprav sem to naročila in je na računu... A je to gostovanje nujno, da se spletna stran pojavi ali ne? Nekako mi je sicer logično, da je nujno... Nisem še na noben tak forum prijavljena, sam se kar bojim vprašat, ker včasih govorijo o nekih šifrah... [sm=smiley36.gif] Ko sem že mislila, da ko se prebiješ in vsaj kolikor toliko razumeš html, da je pol jasno... Sem si pa vzela v bistvu domeno, zato da se mal učim zraven - ne upam si nič prčkat na strani od firme, ker bi sigurno kaj pokvarila...
|
|
|
|