andy777 -> kaj se dogaja z mojim dojenčkom??? (12.9.2012 17:44:51)
|
lepo pozdravljene[sm=smiley1.gif] pišem prvič,ampak vas redno spremljam,ker imate zelo dobre nasvete in ste mi že mimgrede velikokrat pomagale[sm=smiley1.gif] zdaj pa vprašanje...imam 4mesece in pol staro[sm=rozacrtici.gif],ki se je v zadnjem tednu zelo spremenila.prej je čez dan vedno zaspala na uro in pol ali dve brez problema.dudo v usta,pleničko v roke,položila sem jo v posteljo in je zaspala sama od sebe.redko sem ji morala mal pomagat,da sem jo mal zibala na blazini ali kaj podobnega...zdaj ima kakšen dober teden razmak med spanjem tudi po tri ure,kar me ne bi motilo,če se ne bi eno uro preden zaspi drla kot jesihar[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] sploh ne vem kaj ne počnem z njo,ker se jo ne da pomirit[sm=zmeden.gif]jo previjem,ji dam za pit,ji dam za jest-noče,noče dude,noče se nosit,noče ležat,sam roke v usta pa jooook do konca.pediatrinja je rekla,da zobki niso,da se nč ne vidi,čeprav "grize" vse kar ji pride v rokice(grizal ima ene 5 različnih).ne vem več,kaj bi lahko bilo...bom zelo vesela,če ima kdo kakšen predlog oz.razlog za tako vedenje???se mi zdi,da si že mal oblikuje osebnost,a je možno zaradi tega??se opravičujem,ker sem se tako razpisala...hvala že vnaprej za odgovore[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]rada vas berem[sm=bravo.gif]
|
|
|
|