Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Kdaj, kje, kako - spermiogram v MB 20.10.2005 15:26:04
Andy
Aja, pa možeka dobro pocrkljaj, saj je to zelo velik šok zanj. Se mi zdi, da ženske lažje prenašamo, ker se o tem pogovarjamo, moški pa večinoma držijo v sebi.
RE: Kdaj, kje, kako - spermiogram v MB 20.10.2005 22:26:04
PBJ
V MB se je treba naročit na spermiogram... Moj ga je imel lani spomladi in je čakal en mesec, čeprav bi moral še dlje, a je ravno takrat, ko se je naročal, nekdo odpovedal in je dobil njegov datum. Ja, najslabše je čakanje...a vse mine in pridejo tisti najlepši trenutki, za katere se tudi splača čakati ( )...
Lp in naj čim prej pride tudi vaš dan
RE: Kdaj, kje, kako - spermiogram v MB 24.10.2005 16:19:37
Neža81
No, naj še jaz povem da sem mojga naročila 29.9.2005, naročen pa je 19.1.2005. Baje, da imajo v mb gužvo. Ob 8.00 morava biti tam, on odda seme, počakama dve uri na izvide, potem pa greva kar k dr. Rejliču na posvet.