nejc@ -> JANUARČICE (7.9.2005 19:23:22)
|
Ojla!
Ja, mi bomo pa dobili fantka. Sem imela takšne bolečine v ledvenem predelu, kot da bi imela grozno vnetje ledvic, bolelo me je, da nisem mogla ne ležati ne stati, skratka prava panika. Pri G so mi pregledali vodo in kri, dala pa mi je napotnico za bolnico, če ne bo kaj bolje. In res, mene je tako zvilo, da sem šla - bolečine so sicer minile, ampak nobenih preiskav ni mogoče narediti, ker sem pač noseča. Hvalu bogu, zdaj je znosno, imam boleč križ, ampak to ni nič proti tistim bolečinam. Tako mi je zdravnica naredila še UZ v bolnici, kjer smo našega malega pregledala od pet do glave. Morfologijo bi morala imeti prejšnji teden, pa se je tako skril, da moja G ni mogla ničesar zmeriti. NO, pregled pri njej imam drug teden. Iz vsega tega je dobro vsaj to, da zdaj čakamo na fantka, čeprav sva z možekom oba navijala za punčko. No, tudi ta škratek je zelo dobrodošel.
Glede akcij za Pegperegove vozičke: sem klicala v njihovo trgovino na Celovški: promocijske cene, znižano približno za 15 do 20 odstotkov, bodo konec septembra ali začetek oktobra. Me bodo obvestili po telefonu ...
Nič, lepo se imejte, pobožajte trebuške ...
|
|
|
|