Slikanje na majice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

Medea10 -> Slikanje na majice (11.9.2012 16:43:07)

Pozdrav!

Zanima me ali katera slika na majice? S katerimi barvami? Menda akrilne tudi veljajo? Kako je to potem obstojno? Se bolj "splača" risat z barvami na majčko ali kupit nalepko in jo nalikat na majico?
Kje kupite nalepke za majce?
Hvala.

Paštetka -> RE: Slikanje na majice (11.9.2012 18:18:32)

Na majčke se slika z barvami za tekstil. Imaš tudi takšne napihljive za tekstil, da ko jih sfenaš se napihnejo in izgleda 3D.
Če nisi ravno umetnik, tega ne priporočam, po izkušnjah sodeč. [sm=smiley36.gif]
Za nalepkepa nevem. Verjetno v kakšni trgovini z blagom[sm=zmeden.gif]

*mačka* -> RE: Slikanje na majice (11.9.2012 20:32:44)

Lahko rišeš tudi s flomastri za tekstil - saj men je lažje kot z barvami. Ker pa nisem nek superduper risar (beri zelo slab[sm=smiley36.gif]) me zanima kako bi kako slikico "prerisala" na majco. Al vse tko lepo riše(te)jo da gre direkt [sm=zmeden.gif]
Lp

Medea10 -> RE: Slikanje na majice (11.9.2012 20:50:35)

IZVIRNO SPOROČILO: *mačka*

Lahko rišeš tudi s flomastri za tekstil - saj men je lažje kot z barvami. Ker pa nisem nek superduper risar (beri zelo slab[sm=smiley36.gif]) me zanima kako bi kako slikico "prerisala" na majco. Al vse tko lepo riše(te)jo da gre direkt [sm=zmeden.gif]
Lp

Če imaš stekleno mizo, spodaj usmeriš lučko (pisarniško npr.) gor, pod majico (neko svetlo, čez temno se vrjetno nič ne vidi) daš list s sličico, ki jo želiš na majici, filsiraš z nekim močnim selotejpom in rišeš. Nisem še sprobala, sam po moje bi se dalo tako nekako [sm=smiley1.gif]

A te flomastre se da dobit v art trgovini al kje??

Paštetka -> RE: Slikanje na majice (11.9.2012 21:00:17)

Med majčko in sličico daš indigo in potegneš po črtah

*mačka* -> RE: Slikanje na majice (11.9.2012 21:47:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Med majčko in sličico daš indigo in potegneš po črtah

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hvala paštetka [sm=smiley1.gif]
medea10 - te flomastre sm jst kupla v leclercu (cel komplet v škatli), posamezne (ampak sam po par barv) sem pa vidla v milerju pa v uni art trgovini v cityparku.

Medea10 -> RE: Slikanje na majice (12.9.2012 9:55:43)

IZVIRNO SPOROČILO: *mačka*

medea10 - te flomastre sm jst kupla v leclercu (cel komplet v škatli), posamezne (ampak sam po par barv) sem pa vidla v milerju pa v uni art trgovini v cityparku.

Danke! [sm=bravo.gif]

orchid -> RE: Slikanje na majice (3.7.2013 8:39:02)

Če lahko kako pomagam, jaz zelo rada rišem in mislim, da dobro...
Sporočite mi na zs.

Lp,

Stran: [1]