soncece24 -> Lune-day 1 (7.9.2005 23:13:22)
|
Punce, dans ste pa kr nekaj naklofale...Odgovorila bom cipresi, v bistvu pa velja za vse:
prva stvar, ki jo moraš pri dieti vedet je, zakaj si sploh predebel (ne da se mi uporabljat nekih olepševalnic, tak da če bo kdorkoli užaljen, sori). ti si zdaj tik po porodu in če s težo prej nisi imela težav potem bo šlo vse samo dol. drugič, rediš se lahko tudi, če ješ malo in nepravilno. tretjič, ta dieta je ločevanje hrane (kot je že Blacky danes 100krat napisala, pa očitno nihče ni videl), ne štetje kalorij.
Ta dieta je zelo primerna za nas, ki zelo radi jemo in ne moremo shujšat s stradanjem. jaz lahko povem, da sem verjetno od svojega 16. leta shujšala že najmanj 200 kil in se jih prav toliko spet zredila. poskusila sem že 1000 diet, pa je ta edina, ki pri meni deluje in ki jo zdržim!
sigurno pa nekdo, ki ima 3 kg preveč in itak je pol manj kot je v tej dieti določeno ne bo shujšal, ampak se zredil.
Glede banan. Na spisku dovoljenega sadja jih ni, jeste jih pa normalno lahko. Jaz jih sicer niti drugače ne jem, ker me tak zaprejo, da umiram zraven, ampak boljše banana ko pa kos kruha al pa čokolada.
lp in pogumno še naprej - prvi dan je za nami, BRAVO!
|
|
|
|