Poka -> RE: židi (14.9.2012 18:32:01)
|
Aja... sicer pa nimam nič rpoti židom... Mi je všeč nekaj njihovih navad in to. Moj jih malo manj prenaša, zaradi izkušenj. Kljub temu mi ni všeč, da se grdo govori o kom, pa da se koga diskriminira... Drugače je pa mend arazlog, da so ravno žide preganjali med 2. svetovno vojno, ampak to je tako nedopustno in nečloveško, da mi zato pač ni všeč nek negativen odnos do kogarkoli. Drugače pa - OK tega je polno v Sloveniji sicer, pa niso židi - ampak bivši direktor od mojega nekomu, ki je bil v bolniški, ni nakazajl plače po pravilih in je ta tip dobil tisti mesec 65 eur. Bolan, bogi, skoraj umrl. Isto je naredil z eno žensko, ki je skoraj umrla na operaciji in ji ni nakazal plače. Rešili so s pritožbami - ampak to se stalno dogaja, nič pa ni bil kriv - ker ima toliko denarja, da podkupi skoraj kogarkoli... In še ene par bolj svinjskih stvari, ki pa niso za na forum. Židi so bili vedno večinoma bogati in jih je itak cela Amerika. Npr. ene par jih itak obvladuje svet. V bistvu je pri njih narobe to, da so preveč materialisti in zaradi tega naredijo veliko slabih stvari. V bistvu naj bi 2. svetovno vojno oni hoteli imet... Oz. teh nekaj par... Hitler, po mojem, je bil samo marioneta, en človek, preko katerega so lahko to uresničili. Teh nekaj, je tvegalo življenja svojih, za lasten interes. Sicer pa poznam samo dve židovski družini in itak nočem posploševat in kot sem rekla, eni so zelo v redu.
|
|
|
|