Masaža v mestu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

emalina -> Masaža v mestu (10.9.2012 16:55:01)

Ali je katera že bila? Lokacija Ljubljana.

aknela123 -> RE: Masaža v mestu (15.9.2012 17:28:11)

glede na število ogledov in število odgovorov, bi bilo dobro, da kaj več napišeš. in glede na to, da je tema pod spolnost...

artista7 -> RE: Masaža v mestu (15.9.2012 22:13:02)

na erotično hodim samo doma [sm=jezicek.gif] pa je že dolgo ni bilo ... z oljem mislim.

Če je vprašanje o klasični oz kaki taki navadni masaži, sem pa bila v LJ v Šentvidu na tajski, je bilo v redu, na tuina masaži na kodeljevem in na klasični v Šmarju-Sap. Povsod je bilo dobro in sproščujoče, pri tej zadnji še najbolj. Tudi v salonu Nano v Šentvidu je prav fina masažica po mojem (jaz sem bila v njihovi enoti kot sem že prej omenila)

emalina -> RE: Masaža v mestu (24.9.2012 11:54:27)

Prijateljica je bila na masaži in več kot zadovoljna. Baje je erotična za ženske, maser profi, se ne slači, orgazmi zagotovljeni. Sprašujem ker je moj maser odpovedal :-(

llleonid7 -> RE: Masaža v mestu (14.3.2014 11:58:58)

Živjo,masažica za ženske na visokem nivoju,klasična masaža oziroma po vaših željah ...sem maser klasične,Švedske masaže ki se vam popolnoma posvetim,vas razvajam do popolnosti kjer se boste max.sprostile,uživale ,...masiram vas z popolno predanostjo,dotiki niso samo dotika ampak čutite nekaj več kot samo dotik,v času masaže sva na nek način povezana kar je ključni pomen do popolne masaže,popolnega uspeha.Emai: llleonid7@gmail.com

nikica1711 -> RE: Masaža v mestu (14.3.2014 12:57:53)

moj še ni odpovedu ;P

Stran: [1]