možnost ugnezditve (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

somic -> možnost ugnezditve (9.9.2012 22:47:08)

zanima me, če mi lahko kdo posreduje informacijo o tem, če recimo že pride do oploditve, kakšna je možnost da ne bi prišlo do ugnezditve

v zadnjih 10 dneh me je napadel res hud kašelj. zdravni ca je rekla da ni nič posebnega, virus pač

zdaj me zanima če kdo slučajno ve, če je lahko ta res močan kašelj krivec, da ne pride do ugnezditve, če predpostavljam, da je prišlo do oploditve

sem zakomplicirala?

limonca* -> RE: možnost ugnezditve (10.9.2012 7:50:03)

Zakaj pa bi bil to vzrok negnezditve? Zarodek ti ne bo "ven padel", ker boš kašljala.

astrid1 -> RE: možnost ugnezditve (10.9.2012 7:56:55)

Ne, kašelj ne prepreči nič. Sama sem zbolela za virozo in hudim sinusitisom ravno v času pred vgnezditvijo zarodka (5 tni po ovulaciji). Test sem delala 10 dni po pričakovani menstruaciji, ko sem bila že zdrava. Kašljala sem torej cel kritični čas. Sedaj sem v 34. tednu.

Ajra RR -> RE: možnost ugnezditve (11.9.2012 9:55:52)

IZVIRNO SPOROČILO: somic

zanima me, če mi lahko kdo posreduje informacijo o tem, če recimo že pride do oploditve, kakšna je možnost da ne bi prišlo do ugnezditve

v zadnjih 10 dneh me je napadel res hud kašelj. zdravni ca je rekla da ni nič posebnega, virus pač

zdaj me zanima če kdo slučajno ve, če je lahko ta res močan kašelj krivec, da ne pride do ugnezditve, če predpostavljam, da je prišlo do oploditve

sem zakomplicirala?

Lahko vprašaš tudi ginekologinjo Virantovo. Ti bo hitro odgovorila. Tukaj: http://www.ringaraja.net/RR-strokovnjaki-Details.asp?expID=19

Poka -> RE: možnost ugnezditve (2.10.2012 7:56:27)

To sploh nima veze, moj akolegica je imela prve tri teden pljučnico... Pa je rodila zdravega otroka. In še potem se ji je vleklo ene 14 dni. Odvisno kako telo reagira.

Stran: [1]