Otroško kolo 20-col (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Nina00 -> Otroško kolo 20-col (8.9.2012 11:42:03)

Za sina izbirava kolo. Zelo nama je všeč tole kolo http://www.kolesarski-potepuh.si/?p=1188 . Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem kolesom ali pa vsaj s proizvajalcem. Kako težko je kolo? Koliko se kvari,...?

V ožjem izboru imava še SCHWINN AEROSTAR 2012. Koliko je res težko, ker nisem našla podatka o teži, prebrala sem pa komentarje, da je med težjimi?

Zelo bom hvaležna za vaše izkušnje!

thaiss -> RE: Otroško kolo 20-col (9.9.2012 9:30:30)

lep je že, ampak otrok ga mora probat. Kolo ne moreš kupit kar tako, ker ti je všeč.
Mi smo pozimi kupovali 20˝ , pa smo jih vsaj 8 probali. Zmagal je Schwinn

Nina00 -> RE: Otroško kolo 20-col (9.9.2012 10:40:01)

Hvala za odgovor. Zakaj pa je zmagal Schwinn?

Saj mi bomo probali kolo, a najprej bi rada slišala, če ima kdo izkušnje s tem kolesom ali proizvajalcem kar se tiče kvalitete in teže kolesa. Ker, če to ni ok, sina ne bom peljala probat tega kolesa, ker vem, da mu bo tako všeč, da nobeno drugo ne bo dobro.

thaiss -> RE: Otroško kolo 20-col (9.9.2012 23:23:48)

ker mu je bil pri cca 116 cm edini prav, ker ima težišče sedeža tako nizko. Ostali 20˝ (gledali smo v Hervisu in še par trgovinah) so bili preveliki, ni dosegel pedal.
kolo je težko, ampak jaz v tem ne vidim težave, tudi 12˝smo imeli S

tincatinca -> RE: Otroško kolo 20-col (21.9.2012 22:06:43)

Liketobike 20 je daleč najboljši in najlažji, kar jih sploh obstaja. Sosedov ga ima. Ampak žal je temu primerna tudi cena :(

Nina00 -> RE: Otroško kolo 20-col (22.9.2012 9:37:43)

Hvala! Sem tega tudi gledala, a je izpadel že ob kriteriju cene.
Smo pa sedaj izbrali kolo pri našem lokalnem prodajalcu, ki ima tudi servis koles. Ni nobeno od zgoraj navedenih, a je ustrezal vsem kriterijem in smo super zadovoljni.

Stran: [1]