TomTaylor -> RE: belo modre kitajske skodelice (7.9.2012 19:20:13)
|
jao...ne mi o teh skodelicah, še zdaj, v teh letih imam nočne more zaradi njih... Ko sem bila še otrok. Moja mami in midve s sestro z ne preveč rožnatim socialnim položajem - pa je mami več let zbirala drobiž in varčevala, da si bo enkrat v življenju privoščila kitajski servis za kavo. Končno ji je ratalo. Pa ni dolgo trajalo, ker jz sem bila (pa sem še zdaj) tak "pacient" da mi najdražji kozarec/skodela/lonček pade iz rok. Zakleta sem kar se tega tiče, majkemi...In mi je padla skodelica in se razbila. Jz sem mislla, da me bo živo iz kože slekla, če brž ne najdem nove skodelice...Dobro, da sem takrat imela enga sočutnega fanta, ki je takrat že služil svoj prvi denar, da sva nagrabila skupaj za nov komplet. Kajti samo eno skodelico ni bilo mogoče kupiti...Na koncu se je pa vsemu smejala in rekla samo: "Ja, buča!" ....hja...Jz sem pa tak stres doživela, da ga še danes nisem pozabila... Da ne vidim več teh belo/modrih servisnih zadev, ker vsakič znova podoživljam to grozoto [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|