pregraja na materici (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

pindalica -> pregraja na materici (6.9.2012 22:19:02)

pozdrav punčke zanimaju me vase iskusnje sa hiteroskopijom in laparoskopijom,moja zdravnica je najdla mi na materici pregraju urterus supseptum in je 70% sigurna da zbog tog ne zanosim dve leti,zdaj 17.septembra grem na poseg in ne vem bom li posle posega zanosila,hvala naprej

ema82 -> RE: pregraja na materici (6.9.2012 22:46:53)

tudi jaz dolgo nisem mogla zanositi, so mi odkrili pregrado in sem jo šla tudi kmalu po tem odstraniti. Operacija je kratka in rutinska. zdaj sem mamica dveh otročkov, tako da kar pogumno![sm=smiley1.gif]

pindalica -> RE: pregraja na materici (6.9.2012 23:34:28)

Oooooo kako je to. Lepo,a kje su odstranila pregradu jaz grem v Slovenj Gradec in ni samo tole pri meni imam Pcoos

susica -> RE: pregraja na materici (7.9.2012 8:12:59)

Zdravo
evo tudi jaz sem bila lani novembra na Histeroskopiji ostranitev polipa in ogromne pregrade, ter imam tudi jaz spco.
draga moja ne strašim te ampak pred tabo je še ogromno truda ali pa tudi ne, tu pa zdaj nastopi sreča. Po hsc-ju sem bila na Klomifenu, kateri na mene ni deloval, pridelala sem samo eno cisto na jajčniku tako da gremo novenbra v neplodnostno.
Poznam pa primer ki je kljub načeloma popolnemu nedelovanju jajčnikov, mogoče 1x2x na leto, danes ponosna mamica 2 sončkov, spočetih popolnoma naravno :) tako da vse je možno :)
punca glavo gor in gremo v nove boje :)
lp

mateyka -> RE: pregraja na materici (7.9.2012 8:51:50)

pindalica, kar dosti žensk ima pregrado, ni tako redek pojav.

pindalica -> RE: pregraja na materici (7.9.2012 11:06:30)

ja sam full dobro reagirala na Klimofen,zdravnica reče da je 70% sigurna da zbog pregraje ne zanosim ,enostavno ne vem ,bo blo nekaj,hvala vam punčke[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

Stran: [1]