Azzurra -> RE: Primorska (28.10.2005 8:17:26)
|
Ojoj...marty...potem pa ne vem, kako se bova midva z G štekala...jaz sem ful radovedna in ful sprašujem. Ma ni tečen, če ga kaj vprašaš? Kaj pa dovoli, da je partner na pregledu? A, ja! Kaj na prvem pregledu ste imele svoje može s sabo? Če prav računam, bo moj prvi pregled nekje okoli 7 tedna. Jaz bi kar vzela dragega s sabo, samo ne vem, če bom imela vaginalni pregled ali kaj...in če Lav dovoli...[sm=smiley25.gif] Kar se moje službe tiče...za zdaj stiskam zobe in molčim, ker še ne morem nič povedat...ampak potem, malo kasneje, še posebej ko bo začel bit trebuh, bom prosila za eno manjšo reorganizacijo, ker to kar delam zdaj...si resnično ne predstavljam, da bi delala s trebuhom [sm=smiley29.gif] Ne, ne, je preveč intenzivno in rabi celega človeka brez nobenih omejitev...Že ko sem na vrhuncu fizične moči, mi je včasih težko. Upam, da so naši delodajalci kokrtolko razumevajoči. Na jogo pa bi res prišla. Ko dobim žegen, da je vse ok! [sm=smiley20.gif] Ma ne mi zamerit, sem ful tečna in radovedna, vem, zdaj bi rada vse vedla, vse spoznala, vse vprašala.....ni dovolj sproti, jaz bi vse danes [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Kje boste rodile? Ima katera izkušnje tudi z epiduralno?
|
|
|
|