napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (18.11.2013 11:09:57)
|
Ojla, punce! Jaz sem pa mislila, da je bila luna v sredo, 13ga... [sm=zmeden.gif] moj koledar neki strajka [sm=smiley36.gif] Ancika in Booby super za preglede in pridne malcke [sm=bravo.gif] Booby vem, kao je to, ko se bojis za zivljenje svojih pikic[sm=smiley13.gif] se spomnim vikenda pred cerklazo, ko sta me malcka veselo brcala, jaz sem pa jokala zraven, ker nisem vedela, ce bom zdrzala do cerklaze [sm=smiley19.gif] joj tolk jih bom polupckala, ko bosta ven prsla [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Ancika, magnezij vem, da zna drazit zelodec, zato zna tudi pri tezavah z zolcem nagajat... probaj se 1x, pa ne na tesce, in ce ne bo ok, ga nehaj pit. Bos samo trpela [sm=smiley13.gif] Chery srecno na pregledu in porocaj! Latka, ti bos pa do roka, ti povem [sm=smiley4.gif] Nanuk, v tosamo posljes kopijo iz MK, kjer se vidi, da nosis dvojcke, in potem, ko oddas spletno narocilo, pod opombe napises, da uveljavljas popust za dvojcke. Ko potem pride paket z narocilom, ti prilozijo kodo, ki v bodoce velja za popust pri dvojckih. Ja sem jim poslala po posti, Ancika pa kar po mejlu. Imas pa 20% popust na ves ToTo program in 15% popust na plenice za enkratno uporabo.
|
|
|
|