RE: Dvoj Jčki 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov

Sporočilo

latka -> RE: Dvoj Jčki 2013 (12.11.2013 21:03:35)

Jaz sem ok, no malce nervozno,ker me zelo zanima, kaj bo jutri na pregledu. Če sta malčka dovolj velika in kako se bo zmenili glede poroda.

ancika12 -> RE: Dvoj Jčki 2013 (12.11.2013 21:03:50)

Sem poslušala nanuk napoved ja, mi ni nič kaj všeč[sm=zmeden.gif] Dobro da sma že menjala gume...upam da ne bo prehudo...

ancika12 -> RE: Dvoj Jčki 2013 (12.11.2013 21:24:16)

Latka srečno jutri na pregledu! še malo pa boo:D

napalmica -> RE: Dvoj Jčki 2013 (12.11.2013 21:29:04)

Evo mene, uro nazaj sem sele domov prisla, potem pa najprej jest [sm=smiley36.gif]

Malcka sta ok, mata okol 1500g, mali ima kao malo vecjo glavico, mala pa trebuscek... itak pa vsak malo po svoje meri in dejansko bom tocno vedela sele, ko se rodita. Ker zadnjic je bila mala vecja, dons je pa kao mali, ampak sej pravim, vsak malo drugace izmeri.
Se je pa [sm=modricrtici.gif] obrnil in je sedaj v glavicni, [sm=rozacrtici.gif] pa se vedno v medenicni in se brcata v glavo [sm=smiley1.gif].

Jaz imam tudi 22ga pregled pri Pusenjaku [sm=smiley1.gif]. Ja ce bo res sneg, bo pa kriza [sm=smiley13.gif].

Latka srecno jutri! [sm=smiley31.gif]

ancika12 -> RE: Dvoj Jčki 2013 (12.11.2013 21:30:56)

Napalmica lepa teža!! Kateri pa je plod A in kateri plod B? A se je a-jčevek obrnil na glavo? potem še imaš možnosti za naravni porod:)

napalmica -> RE: Dvoj Jčki 2013 (12.11.2013 21:42:34)

Ancika, pri meni sta bila ze oba oboje [sm=smiley36.gif] prej je bil skoz [sm=modricrtici.gif] A, [sm=rozacrtici.gif] pa B, do prvega pregleda pri Pusenjaku, ki je pa ravno obrnil, tako da je zdaj [sm=rozacrtici.gif] A in [sm=modricrtici.gif] B. Bolj je pomembno kateri je spodnji in trenutno je [sm=modricrtici.gif] bolj spodaj in je tudi v glavicni, tako da ce slucajno tako ostaneta, grem lahko rodit naravno. Ampak pomojem se bosta se kaj obracala, ker sta ziva ful in se jima ocitno rata obrnit tudi, ce imata malo prostora.

ancika12 -> RE: Dvoj Jčki 2013 (12.11.2013 21:44:14)

Aha:D prava lumpeka sta že zdaj[sm=smiley36.gif] Pri meni se tut hoče levi obrnit pa mu nikakor ne rata, meni pa kr sapo jemlje zram[sm=smiley36.gif]

booby -> RE: Dvoj Jčki 2013 (12.11.2013 22:01:26)

Napalmica - super! Fajn obcutek ko te gin pomiri da je vse ok, kajne :-)
Latka - ne sekiri se, jutri bo vse ok :-)

Jaz tud ze komaj cakam ta petek, upam da se kaj dogovorimo glede poroda... danes imam tako otekla stopala, da niti pet min ne morem stat, me prav koza pece :-(

Nanuk -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 8:54:56)

napalmica, sem zelo vesela za vas 3, da je vse OK. Ob kateri uri si pa naročena? Jaz imam 13 30, baje tazadnji termin. Mogoče se pa vidimo

Nuragi -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 10:29:08)

Da se še jaz malo javim...včeraj sem bila na morfologiji, vse v normalnih okvirih, malčka lepo rasteta, imata po dobrih 400 g [sm=bravo.gif] menda bo parček, ni sigurno [sm=smiley36.gif]

Nanuk, se mi zdi, da sva obe približno enako daleč...kdaj imaš ti PDP?

Nanuk -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 12:37:30)

25. marec...

meni glede teže ni nič povedal, mogoče na naslednjem pregledu

ancika12 -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 13:03:46)

Nanuk...Pušenjak začne govoriti težo šele po 26.tednu...

Nuragi -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 13:03:47)

[sm=smiley1.gif] Jaz 21.3....

latka -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 13:12:24)

napalmica, nuragi[sm=bravo.gif] za preglede.

Moj pregled je danes trajal zelooo dolgo, kajti CTG še vedno ne deluje, zato sem po pregledu pri G morala na CTG v P in potem z izvidi spet nazaj k G.[sm=smiley29.gif] V glavnem, zaenkrat je še vse ok, oba imata nekje po 2400g[sm=bravo.gif], pri obeh se je lepo videlo, kako vadita dihanje, plodovnica primerna, MV odprt za prst, CTG zaznaval otrdevanja, ki pa še niso popadki. Glede poroda se nismo dogovorili še nič, tako da imam v torek ponovno CTG.
Sem pa tako utrujena, pa medenica me boli od toliko sedenja in hoje po dolgem času.

booby, ti si pa res prav boga.Si poskusila s knajpanjem nog?

Nuragi -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 13:21:13)

O lepo, Latka, sem vesela da sta/si v redu...[sm=smiley1.gif]

ancika12 -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 13:23:56)

Latka supeeeer[sm=bravo.gif] Nikamor se jima še ne mudi:D

booby -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 19:46:58)

O latka superca! Kako pa je gin pogledal da si odprta? Je dal roko not ali prek uz? Tisto šarjenje z roko menda fuuul boli...

Jaz si moje noge, beri: žoge, hladim v mrzli vodi, se izogibam mesu, slanemu in mastnemu... pa ni ucinka :-( knajpanje je bolj za prekrvavitev, ne? Noge mam itak skos ful vroce...

Nanuk -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 21:00:20)

booby, probaj s kakim hladilnim gelom za noge.. Jaz sem si nekoč mazala z Benex in sem se mogla fajn pokrivat, ker sem imela občutek zmrznjenih nog

če ti kaj pomaga http://www.lillanatura.com/magentina/benex_gelfreddo.html

latka -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 22:10:49)

booby, ja z roko mi je gledal MV in je res bolelo kot[sm=hudicek1.gif]. Me pa od takrat naprej zelo boli medenica, leva stran najbolj in to tako, da skoraj ne morem stopiti na levo nogo. Pa še ritnici tudi.[sm=zmeden.gif]

booby -> RE: Dvoj Jčki 2013 (13.11.2013 22:54:58)

Nanuk - a lahko ta benex uporabljajo nosecnice in kje ae to dobi? Je bil moj v lekarni, je iskal karkoli, ker mam tud otecene prste na rokah, pa so mu rekli da mi nic ne smejo dat, nobenega hladilnega mazila in da lahko samo masiram - kar je pa grozno ker me masaza se bolj boli... oh...

Joj latka, tud moja kolegica mi je enkrat rekla da cel dan ni mogla hoditi in jo je bolelo po tem, ko so 'pogledali' koliko je odprta... ravno zato sem te pa vprasala.. pismo, pa kaj pocnejo da to tako boli jebenti?

84_Sara -> RE: Dvoj Jčki 2013 (14.11.2013 7:10:28)

ojla mamice vas kaj zebe[sm=zmeden.gif] jao tale mraz. Jst že komaj kaj najdem za oblečt za v službo in zadnje dva dni me trebuh srbi k pr norcih in bi bila najraj kr v trenerki in razvlečeni majci.

Nuragi [sm=bravo.gif] za pregled, mala sta kar velika. Moja sta bila okol 350 na morfo.
Latka ti si že itak zmagala tud malčka imasta lepo težo. Booby tvojedva bosta pa prava korenjaka. Me je kr groza k berem vaše težave...kaj me še vse čaka. Izgleda, da smo zadnji mesec smo res kr boge in samo čakamo tisti dan. Včeraj mi je moj reku, da bom konc januarja že nepremičnina[sm=jezicek.gif]. Ima kar prav[sm=zmeden.gif].

Kupila sem voziček, en rabljen, kr ena firma mislim da Implast - s Poljske, 150€ fuul lepo ohranjen. Sem pa bila v stiku z eno, ki prodaja easywalkerja za mislim da 250€. Na bolhi nima objavljene nobene slike, pol mi jih je na mail poslala, samo je bila prepozna in je voziček ressss lep. Če katero zanima lahko pripnem link njenega oglasa iz bolhe.

latka -> RE: Dvoj Jčki 2013 (14.11.2013 8:07:41)

booby, moj G me ni pregledal spodaj, me je pa tisti G v P po CTG. Res je zelo bolelo, da ne govorim o tem, kako me je potem včeraj cel dan bolela medenica in ritnici, nisem mogla s postelje brez pomoči, pa na levo nogo stopit je bila [sm=hudicek1.gif]muka. Danes je malenkost boljše, lahko hodim, vendar me še kar krepko boli.
Pa so ti kaj rekli, kaj bi bilo narobe, da te tako vse boli? Pritisk imaš ok? Zato imaš jutri ponovno pregled? Pa res ti veni uri tako pogosto otrdi trebuh? Ti otrdi cel trebuh ali samo na določenem mestu nastane trda izboklina? Meni kar različno, zato sprašujem.

sara,[sm=bravo.gif]za voziček!

Katera ima še jutri pregled, ancika?

chery, kako se pa ti držiš?

booby -> RE: Dvoj Jčki 2013 (14.11.2013 8:43:52)

Jutri imam pregled, da mi pove kako so se na oddelku odlocili glede poroda... ja glede vseh tezav ki jih imam, vse to je normalno, samo da so pri meni malo bolj izrazite. Ne pomaga nic drugega kot porod. Zato tudi mislim, da bomo pohiteli :-) no, vsaj upam, da se bomo kaj oametnega dogovorili.

Otrdevami zelo razlicno. Nekajkrat na dan pa bolece - ko imam npr poln mehur ali pa ravno takrat ko otrdi, zacneta tud otricka na veliko razgrajat :-) gin pravi, da je primtehntednih to popolnoma normalno in nic ne pomeni. Tudi bolece otrdevanje ne. Pravi popadki so menda drugacni. In tudi otrdevanje ni nujno da vodi v popadke, tko da se js ne sekiram vec. Samo motece pa je..

booby -> RE: Dvoj Jčki 2013 (14.11.2013 8:47:37)

Sara - ne skrbi.to kar nekatere od nas prezivljamo, se ne pomeni da bos tudi ti. Mislim da smo bolj izjeme, kot pravilo. Veliko nosecnic z dvojcki ima popolnoma neproblematicno in cudovito nosecnost. Po 25 tednu le glej, da bos malo vec pocivala cez dan, saj ti bo tudi pasalo :-)

latka -> RE: Dvoj Jčki 2013 (14.11.2013 8:53:49)

Joj, držim pesti, da se bodo G prav odločili in boš kmalu dobila svoja sončka v naročje. Kje boš že ti rodila(začenjam zelooo pozabljati[sm=jezicek.gif])?
Saj to je pri tem otrdevanju problem, da je zelo moteč![sm=lev.gif]
Od jutri naprej pa smo uradno na porodniškem![sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>