Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: želim si le ljubezni 8.3.2013 8:49:30
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Glede govoric pa je tako, tudi, če so res čudni in se med nama kaj resnega zgodi, ne bom z njimi, ampak z njim. Konc koncev pa vsi imamo neke napake in ne more bit vsak vsakemu všeč, ali… Mislim, da si v "luftu", zato ne vidiš realnosti. Drugi niso "v luftu" in zato vidijo stvari bolj racionalno. Gotovo imaš kakšno prijateljico, ki ga pozna in vidi to čudnost. O tem se pogovori z njo. Bojim se, da je ta "čudnost" takšne vrste, da bi ti spet ostala na koncu le bolečina.
|
|
|
|
RE: želim si le ljubezni 12.3.2013 20:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da sem skoraj dolžna poročat . Skratka, hvala vam za skrb in dobronamerne besede, zdaj sva bila že kar velikokrat tako skupaj (razen držanja za roko in poljubov se ni nič ...še...zgodilo ), kar se mi zdi po tipih na katere sem ponavadi naletela, blazno lepo. Veliko se pogovarjava, spodbujava en drugega, ker pač imava oba določene strahove, zaradi slabih izkušenj iz preteklih vez. Meni se ne zdi čuden, je pač drugačen od večine, ker ga je življenje prisilo v to, ampak ne na slab način. Konec koncev tudi zame so marsikaj govorili, pač živimo v manjšem kraju, kjer ima vsak za vsakega kaj za povedat. Je pa res, da sem mogoče tudi malo v luftu, metuljčke definitivno čutim zarad njega, samo se bremzama, rada bi lepo počasi, misliti morava tudi na otroke... No to je to, uživajte v skorajšnji pomladi .
|
|
|
|
RE: želim si le ljubezni 13.3.2013 8:34:15
|
|
|
|
Nastija
|
Lej kot prvo, če ne boš nikoli več zaupala, potem boš res sama do konca svojih dni...kaj je bolje ljubiti s polnim srcem in izgubiti ali sploh nikoli ljubiti? Nisem zasledila da bi pisala da imaš otroke? torej lahko poizkušaš, dokler ne najdeš pravega, s katerim se boš ustalila. Kar se tiče odvečnih kilogramov...nekateri imajo raje bolj okrogle. Ampak prvo moraš imeti rada sama sebe, če ne drugega probaj hrano zamenjati za tek (da daš frustracije iz sebe) in tako se bodo tudi kg nižali, samozavest višala itd...ali pa mogoče zmanjšaj merila, ne išči moških ki so atletske postave (mogoče se sliši kruto, ampak tako si boš veliko bolečine prihranila oz. kg. glede na to da ješ iz tolažbe) LP
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?