Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
privat zobozdravnik za otroke v LJubljanI? 3.9.2012 8:37:25
|
|
|
|
zita
|
A kdo pozna kakšnega privat zobozdravnika za otroke v Ljubljani ?Namreč mojega 6 letnika, skeli zob, šestica, če je npr. med... to že pomeni, da nekaj ni ok z zobkom. Njegova zobozdravnica ga je anročila šele čez dober mesec in pol, je pa rekla, da če je kaj nujno, naj gre k dežurnemu. Seveda me je opozorila, da dežurni ne dela zvezdic ampak samo zapolne zob, da omili bolečino. Meni se to zdi čisto mimo, zato bi ga raje peljala k kakšnemu privat, pa naj pogleda kaj je z zobom in naredi zvezdico, dokler je luknjica še majhna.
|
|
|
|
RE: privat zobozdravnik za otroke v LJubljanI? 3.9.2012 10:45:52
|
|
|
|
mateyka
|
jaz bi ga peljala kar k Žarkotu Martinoviću (meni je najboljši v Sloveniji in ful faca model). mislim, da se je zdaj preselil iz Hacquetove 6, na Kolarjevo ul. 18.
|
|
|
|
RE: privat zobozdravnik za otroke v LJubljanI? 7.9.2012 21:56:02
|
|
|
|
suzanica
|
če otroka boli zob ga pelješ zjutraj k njegovemu zobarju. In pri nas ga mora vzet. Tako bi moralo biti tudi pri vas.
|
|
|
|
RE: privat zobozdravnik za otroke v LJubljanI? 10.9.2012 9:26:54
|
|
|
|
zita
|
O to pa ne drži. Njegov zobozdravnik ga je naročil kasneje, če je nujno gre k dežurnemu zdravniku, ta mu da polnilo- če je treba. Ko je pa redno naročen gre k svojemu. vsaj tako velja za ZD Vič. Pa.. nič nimajo proti če ga pelješ privat :-), to so mi sami povedali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?