mimovrste.com (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


josephine27 -> mimovrste.com (2.9.2012 7:44:41)

Ima katera slabe izkušnje z nakupom na tej spletni strani? Predvsem me zanima, če se držijo rokov dobave.




*miska.mcc* -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 8:18:09)

imam samo dobre izkusnje. nič negativnega.




Janya -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 8:50:15)

Vedno so se držali kar so napisali oz. sproti sporočali kaj se dogaja s pošiljko...




Lianna -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 9:38:51)

Meni so ok, rokov so se držali. Edino kar me moti je to, da osebni prevzem zaračunajo okoli 3€, medtem ko je na Enaa to zastonj. Pri kakšnem cenjšem izdelku je meni 3€ za izdajo računa preprosto preveč.




TomTaylor -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 9:43:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Meni so ok, rokov so se držali. Edino kar me moti je to, da osebni prevzem zaračunajo okoli 3€, medtem ko je na Enaa to zastonj. Pri kakšnem cenjšem izdelku je meni 3€ za izdajo računa preprosto preveč.



To bi verjetno zdaj motilo tudi mene ja, čeprav, midva sva svoj čas res OGROMNO kupovala na mimovrste (tudi pralni stroj, vzmetnice,...torej stvari večje vrednosti in večje oblike :-)), kljub takratni poštnini, ker je bil nakup na mimovrste še vedno najcenejši, tako da sva za tisto poštnino takrat zamižala. Sva si pa z nakupi zato prislužila status vip kupca, ki je poštnine prost. Zdaj preko naju kupujejo tudi prijatelji (za drobnarije), ker naslov dostave je možno poljubno spreminjati, kupnina se pa itak plača ob prevzemu. Torej, če imaš kkšnega med prijatelji, ki je vip kupec ti mogoče lahko naredi takšno uslugo.

Kar se pa nakupov in korektnosti z njihove strani tiče - samo pohvalim lahko. Tudi reklamacije je popolnoma enostavno uveljavljati, brez zapletov, tudi denar vrnejo. Kar se pa cen tiče - opažam, da čedalje bolj niso več med najcenejšimi, kar je po svoje logično, niso pa tudi dragi, tko no.





josephine27 -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 10:27:20)

Hvala za vaše izkušnje.




Klemy82 -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 11:38:43)

Same dobre izkušnje. Rokov se držijo, sproti obveščajo, kaj se z naročilom dogaja, nam se je enkrat zgodilo, da nekaj niso uspeli dobavit v roku, ker dobavitelj ni imel na zalogi, so takoj javili, ponudili, da vzamemo kaj drugega ali storniramo ali počakamo, no, nam se ni mudilo in sva počakala, dobila, kot je bilo zmenjeno, tudi artikel zamenjati ni problem, skratka, brez pripomb. [sm=smiley1.gif]




AKP -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 14:09:43)

Tudi jaz imam z njimi same pozitivne izkušnje. Mi je fajn, da lahko vzamem dražje stvari preko Diners kartice na obroke.




Vijoličarka -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 15:43:38)

Imam samo eno izkušnjo in ta je zelo dobra. Kupila sem vlažilec zraka, ki pa ni bil tak, kot sem pričakovala. Vlažilec sem v predpisanem roku in na predpisan način vrnila, dali so mi dobropis in namesto tega sem vzela sušilno havbo za mamo. Vse je potekalo brez problema.




Arwenko -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 17:22:30)

Same dobre izkušnje, letos sva kupila celo pralni stroj pri njih, pa en kup manjših zadev, vedno dobavijo v roku ki je naveden oziroma celo kak dan prej ponavadi, takoj dobiš sporočilo ko je naročilo odpremljeno, itd...res nimam pripomb.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.9.2012 19:15:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




ZARA -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 19:28:52)

Jst sem dvakrat naročila, vedno dobila v roku. POHVALNO.




katjandraž -> RE: mimovrste.com (2.9.2012 20:11:16)

Tudi mi imamo dobre izkušnje. Na žalost pa smo tokrat naročili zgleda manj kvaliteten izdelek ali pa imamo smolo. Smo namreč kupili šolsko torbo oz. nahrbtnik in zdajle je sin vzel ven beležko in copate, ki jih potrebuje jutri, pa je zadrga že fuč [sm=smiley13.gif] jutri torej reklamacija, upam, da so tudi tako ažurni in zanesljivi kot so pri dobavi. Še dobro, da gre mali v torek v šolo v naravi, da ne bo brez torbe v šolo hodil [sm=smiley36.gif]




mateyka -> RE: mimovrste.com (26.9.2012 21:12:13)

kupila in kot ostale - bp. sem pa tudi kupovala na ideo.si, ker je zelo podobno, samo mi ni blo treba plačat poštnine, ker sem živela v šiški, blizu njihove pisarne za stranke, ter lahko kar osebno (s kolesom) pobrala paket na njihovem naslovu (ko naročaš lahko izbereš način dostave).




buxl -> RE: mimovrste.com (28.9.2012 19:47:13)

Jaz sem bila pa ful razočarana nad njimi... Naročila sem fotoaparat, plačala z Mastercardom, čakala 5 dni, preden sem jih poklicala kako kaže z dobavo, so mi rekli, da mi javijo, potem pa še 3 dni ni bilo glasu od njih... Na koncu so me vezali po celi firmi, da bi izvedela, kje se je zataknilo, potem so mi pa povedali, da je moja banka zavrnia avtorizacijo kartice. [sm=zmeden.gif] Na spletni banki je bila transakcija že zavedena, zato sem klicala še svojo banko, da mi povejo v čem je problem, pa so mi povedali, da je bila transakcija že takoj zavedena in da ne vejo v čem je problem... Ko sem to obrazložila še tetki na mimovrste, so pa moje plačilo hitro našli in že (!!) čez dva dni je bil fotoaparat pri meni. Če bi vedela, da bo tako dolgo trajalo, bi ga naročila iz Avstrije, za nižjo ceno pa še 5 dni so imeli dobavnega roka - za mimovrste sem se ravno zaradi krajšega dobavnega roka odločila.
Je pa res, da sem samo enkrat naročala pri njih. Seveda tudi zadnjič. ;)




end1 -> RE: mimovrste.com (30.9.2012 19:41:16)

Mene pa zanima enaa? Je kdo kaj tam naročal?

Razlika je za isti artikel 5 evrov, enaa cenejša.




Lianna -> RE: mimovrste.com (30.9.2012 19:47:01)

IZVIRNO SPOROČILO: end1

Mene pa zanima enaa? Je kdo kaj tam naročal?

Razlika je za isti artikel 5 evrov, enaa cenejša.


Jaz redno naročam pri njih in do sedaj sem bila vedno zadovoljna. Nekatere izdelke lahko prevzameš kar pri njih, samo prej jih naročiš prek spletne trgovine.




end1 -> RE: mimovrste.com (3.10.2012 20:24:50)


IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

IZVIRNO SPOROČILO: end1

Mene pa zanima enaa? Je kdo kaj tam naročal?

Razlika je za isti artikel 5 evrov, enaa cenejša.


Jaz redno naročam pri njih in do sedaj sem bila vedno zadovoljna. Nekatere izdelke lahko prevzameš kar pri njih, samo prej jih naročiš prek spletne trgovine.

hvala za inf., sem v ponedeljek naročila, v torek dobila, zelo zadovoljna.




Stran: [1]