RE: ime max ali maks? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 15:30:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Michelle12

Ti, anonimna a je mogoče tvoj otrok Max, da se čutiš tko prizadeto? Potem se ti opravičujem. Če bi poznala kakšnega otroka, mi ne bi bila prva asocija pes ampak otrok. Sem napisala mi, torej to pomeni, da je z mano tako. Ni pri vseh tole prva asociacija.

In ta imena, ki si jih ti napisala...ne morem primerjat s to temo. Niti malo ni podobno.
Že če te zanima. Ime moje hčerke se piše Michelle, prebere se Mišel. Izvira iz Francije in nosi ga dosti uspešnih žensk. Ampak nisva ga zato izbrala.
In tebe to ime spomne na mačko ali kaj že..mene pa na mojo hči.
In nisem užaljena, če je to tvoj namen. Nimam razloga, da bi bila.

Mogoče je pa res moj otrok Max.In ja,očitno sem te prizadela,da si se odzvala napisanemu.Škoda,da nisi v vseh pogledih tako odprta,kot si bila pri izbiri imena za svojega otroka.Mogoče bi videla,od kot izvira ime Max in da ga ima veliko uspešnih moških po svetu,ne samo sosedov pes v pesjaku.Ampak očitno še nisi prišla dlje,kot do soseda....

Michelle12 -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 19:15:45)

Niti malo me nisi. Čudim ti se. Pojdi še enkrat lepo prebrat moje poste in boš videla. Lahko je 99% ljudi na tem svetu z imenom Max. Ampak, če jaz ne poznam nobenega, mi ne bo prva asociacija nekega fantka/moškega. Če je tale tvoj sin po tebi, potem mi je res bolj všeč, da je prva asociacija ob imenu Max, na prikupnega samojeda.

Zakaj si anonimna?

V bistvu imaš prav. Res ne bom več pomislila na psa, ob tem imenu, ampak na pašteto ..saj si to ti, kajne?

uškinamama -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 19:33:52)

Če je tale tvoj sin po tebi, potem mi je res bolj všeč, da je prva asociacija ob imenu Max, na prikupnega samojeda.

[sm=jezicek.gif] Ajej, naj se boj začne [sm=jezicek.gif]

krtek 1 -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 20:45:39)

Niti malo me nisi. Čudim ti se. Pojdi še enkrat lepo prebrat moje poste in boš videla. Lahko je 99% ljudi na tem svetu z imenom Max. Ampak, če jaz ne poznam nobenega, mi ne bo prva asociacija nekega fantka/moškega. Če je tale tvoj sin po tebi, potem mi je res bolj všeč, da je prva asociacija ob imenu Max, na prikupnega samojeda.

Zakaj si anonimna?

V bistvu imaš prav. Res ne bom več pomislila na psa, ob tem imenu, ampak na pašteto ..saj si to ti, kajne?

Zanimivo,da ljudje ne pomislijo na človeka,ko slišijo človeško ime....

Anonimen -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 20:46:54)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Če je tale tvoj sin po tebi, potem mi je res bolj všeč, da je prva asociacija ob imenu Max, na prikupnega samojeda.

Anonimen -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 20:47:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

[sm=smiley36.gif]

se mi ne da[sm=smiley12.gif][sm=smiley12.gif]

Paštetka -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 20:55:01)

Zakaj si anonimna?

Oprosti, ampak anonimna pa res nisem jaz. Jaz sem svoje mnenje povedala in se že zdavnaj umaknila iz debate. Nikoli ne odgovajam kot anonimna in se podpišem pod svoje besede.
Tole ni več moj nivo komuniciranja. [sm=smiley1.gif]

Michelle12 -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 20:55:23)

Zanimivo, da si ljudje dajajo živalska imena, namesto človeških, ko jih je tolko..

Nekje prebereš Roža. Ženske s tem imenom ne poznaš, na kaj najprej pomisliš? Na rožo al človeka?
Jaz na rožo..če sem zato čudna, ****t ga....
Ne vem no, vsi so razumeli, samo 2 ne..

Michelle12 -> RE: ime max ali maks? (3.9.2012 20:58:11)

Paštetka, potem se ti pa opravičujem...sem res mislila, da si ti.

krtek 1 -> RE: ime max ali maks? (4.9.2012 14:30:56)

Zanimivo, da si ljudje dajajo živalska imena, namesto človeških, ko jih je tolko..

Nekje prebereš Roža. Ženske s tem imenom ne poznaš, na kaj najprej pomisliš? Na rožo al človeka?
Jaz na rožo..če sem zato čudna, ****t ga....
Ne vem no, vsi so razumeli, samo 2 ne..

Res se mi smiliš...

vintage -> RE: ime max ali maks? (5.9.2012 10:27:38)

Ime Maksimiljan mi je zelo lušno, dala si mi idejo za drugega :)
Sicer pa ne vem zakaj, ma Maks mi je bolj všeč kot Max, verjetno ker zelo občudujem arhitekta Maksa Fabianija in pač vedno ko slišim to ime, pomislim nanj :)

Carpe diem! :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]