olimia -> RE: Dolenjke, 5.del (22.10.2012 21:37:53)
|
Ojla Dolenjke Jaz sem se v začetku meseca mao izgubila zaradi vseh obveznosti z otrokoma in moja rizična nosečnost... Mali mi že pošteno nagaja, imam že kar nekaj dni lažne popadke, tako da očitno bo res vsak čas. Genij se je obrnil iz glave v prečno vstavo, tako da bom očitno na koncu probala še CR. Videla sem, da je zmajčica že rodila, kaj je pa z mis - ona ima tudi zdej enkrat rok oz. ga je že imela? Tangerina, koliko si pa imela sladkor, da si pristala na diabetološki? Jaz imam jutri zjutraj CTG in UZ ravno zaradi lege, pol pa da vidimo, koliko so resni tile moji popadki - moj dragi je še v Italiji, tako da ne smemo nič kaj veliko prehitevati Glede potrdila, ga menda novopečeni očka sploh ne potrebuje, ker če je prisoten pri porodu, se to potem samo zapiše in se administratorki plača 20 eur in to je to - če imaš potrdilo ali pa ne, cena je enaka če je pač očka poleg. Tako mi je razložila bivša babca Metka zadnjič, ko sem jo klicala zaradi potrdila - ona ima sedaj privat šolo za starše
|
|
|
|