vesna_b -> RE: Dolenjke, 5.del (20.11.2012 9:48:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy petra čestitke za lepo opravljeno NS[sm=bravo.gif] zdej ste me pa čist prestrašle s ttemi ušeski. mi sicer nismo imeli še nikoli vnetih(trkam na les), samo mi zdej par dni govori, da ne sliši in tudi kar precej masla mu teče vn. js mislim, da je otroku včasih potrebno verjet in bi se šla rada pokazat. bojim se , da naju ne bo jemala resno, samo zato, ker otrok sam govori kaj mu je. nisem prva, ki bi to doživela, tko da ne vem, kaj naj. o lenčy, ko bodo ušesa, mislim, da boš vedla. spal ne boste, ker je ponoči najhuje. vročina ni nujno prisotna, naš je sedaj nima nič. mi je pa v petek sam začel kazat uho in govoril au zraven. maslo tudi ni nujno prisotno, saj je to bakterijsko vnetje, ki se "kuha" notri, pod bobničem, tako da ven priteče, če bobnič poči - tega pri nas še ni bilo. katero zdravnico pa maš? mi mamo weissa. saj je mal biser, ampak jaz ga ne menjam za noben denar. pove realno, kar vprašam mi odgovori, je pa res da ima na obrazu večen nasmešek in ene to blazno moti
|
|
|
|