MissTerious -> RE: Strah (31.8.2012 15:36:46)
|
Če smem, bi pokomentirala...s partnerjem se skupaj lepo, mirno in z dobro voljo pogovorita o tem, ali si želita, kdaj si želita otroka in kakšne imata želje in cilje za prihodnost...npr. Kje se vidita čez 2 leti? Čez 5 let? Ko se bo odprla debata o tem in verjemi, se bo...pa izrazi svoje želje in strahove tudi njemu. Mislim, da se lahko mirne duše pogovoriš z njim in se mu izpoveš, tudi kake solzice se ni treba sramovat. Mislim, da te je strah, ker se nekak nista poglobljeno pogovorila o tem in ne veš, kaj si on želi. Ti pa verjetno nosiš v sebi strah, da boš razočarana in prizadeta...naj si bo to v zvezi s partnerjem, z izvidi preiskav ali potencialnim neuspešnim postopkom zdravljenja. V vsakem primeru je tvoj partner tvoja skala, tisti, ki te mora skozi celotno zadevo podpirati, tako kot ti njega. Lahko, da je strah tudi njega, pa tega kot moški pač ne pokaže. Ni zaman rek: Moški so z Marsa, ženske pa z Venere.... Sem pa že v tvojem nicku zaznala nekaj, kar je lahko tudi vzrok za tvoj strah...nesamozavest? Če ti lahko pomagam...tudi sama sem močne postave, sem vedno bila in vedno bom. Ampak samozavest ne izhaja iz tvojih kilogramov in ne iz tvoje lepote, temveč iz tvoje glave oziroma srca. Jaz se ne pustim nikomur zezat, ne žalit...tudi sama ne žalim in ne gledam ljudi skozi kilograme. V kolikor si iz Štajerskega konca in rabiš kak ženski pogovor, pa pošlji ZS in lahko greva na kako kavico. Lep vikend ti želim...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|