darhaha84 -> RE: kdaj je bolj primeren čas za uvajanje (3.9.2012 12:12:37)
|
Se strinjam s 2sneg13. Jaz sem letos junija svojega 15mes. sončka uvajala v vrtec in nisem mislila nič komplicirat, ker je pač tako v življenju - jaz moram v službo, on v vrtec, nismo edina družina s tako zgodbo. Mogoče bo kdo mislil da sem kruta, vendar imam mojega sončka najraje na svetu, samo takšno je pač življenje in to ne bo najhujša stvar, ki ga bo doletela. Midva sva imela uvajanje v juniju. V vrtec je začel hodit v tor., v petek pa je bil že smrkav in v nedeljo vročina. En teden sva bila doma, ker je bila kao viroza, stanje se mu je poslabšalo in je imel še bronhiolitis, zato sva morala za 6 dni še v bolnico in potem še okrevanje doma, tako da sva bila 3 tedne in pol doma in potem spet v vrtec. Moram reči, da ni bilo nobenega problema. Obnašal se je kot da bi že eno leto hodil v vrtec, brez joka. Ne vem, ali imam samo srečo, ali je res kar pravijo, manj se obremenjuješ s tem boljše je za otroka… Vsaka mama ve kaj je za otroka najboljše in kako prilagodljiv je otrok. Pa zapomnite si, da vrtci niso bav-bav in da otroci tam uživajo – vsaj naš. Vedno gre z veseljem v vrtec, vendar ko ga pridem iskat pa tudi takoj priteče k meni v naročje in ne gre več dol dokler ne greva proti avtu. Meni je tako super…
|
|
|
|