k4pa0510 -> RE: vozički Mima (8.1.2013 14:05:39)
|
Ker nisva mogla več čakati, sva ga šla danes naročit. Voziček Mima Xari, namreč [sm=smiley1.gif] Res je lep, res je dober! V Lesnini imajo cene nižje kot na spletni strani Mali vragci, vndar pazite, en kup dodatkov je treba nabavit, da dobiš tisto željeno celoto. Na primer: *ogrodje vozička+ športni del, ki se spremeni v košaro+ dežna prevleka = 799€. *starter paket (vsebuje blazino za v košaro, sedalno blazino za v šp.del in pa prevleko oz.pokrov za športni del) = 99€ *zimska vreča = 79€ *senčnik = cca 50€ Skupaj to pride okoli 1030€. Sama lupinice ne potrebujem, bom imela od Peg Perega, a ne bo šla na voziček, a je tudi nočem, ker bo samo za nujen kratek transport. Če pa potrebujete še to, se pa kupi bodisi originalno ali pa Maxi Cosi, za kar se potrebuje še poseben adapter. Meni se cena zdi zelo uredu, Stokke pride s tako opremo kar dosti dražji vendar je treba vedeti, da je Mima primerna za vse terene, sprednji kolesi se lahko fiksirata. Meni je super, res!!! In še to, sploh za HEsan: prodajalec mi je povedal, dače je na vozičku kakšna površinska praska, da vzameš fen z vročim zrakom in od blizu pofeniraš in gre stran :)
|
|
|
|