knorbalbo -> RE: mešana skupina (30.8.2012 12:16:52)
|
ktm10: na vašem mestu bi na svetu staršev zahtevala pojasnilo ravnateljice in pravilnik, po katerem so tako ravnali. Meni bi se zdelo zelo krivično, če bi vrtec po svoji volji (seveda v njihovo korist in tvojo škodo) določal, kdo plačuje katero SS. V kolikor nima tehtenga razloga, bi zahtevala povračilo preplačanega zneska v obliki npr. da ti razliko odtrgajo od naslednje/ih položnic. Pogovorite se s strarši, ki so v isti skupini plačevali različne SS in skupaj nastopite. Sicer pa: zakaj bi jaz za svojega otroka plačevala drugo SS kot drugi straši otrok v isti skupini, saj imajo isto vzogjiteljico, se nahajajo v istih prostorih in jedo isto hrano, hodijo skupaj na sprehode in se igrajo na istem igrišču. Če pa otrok zahteva toliko več časa in pozornosti, kot drugi, ker je še v plenicah ali ne zna sam jesti in početi stvari, ki jih počnejo ostali otroci, pa naj ga dajo v temu primerno skupino-jasli in temu primerno računajo oskrbo. Razumem, da je stiska s prostorom, in da zato delajo te heterogene skupine, kjer je dovoljeno večje število otrok, ampak da bo pa vrtec zaradi tega služil na moj račun, pa ne bom pristala. Če je v skupini od 2-4, se pravi, da to ni več jaslična skupina, potem ne bom plačevala jaslične tarife. To je moje mnenje....
|
|
|
|