loremi -> RE: Baby foot - ostranit trdo kožo na stopalih (30.8.2012 14:36:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica Edino kar mi je pomagalo, je bil limonin olupek, sem ga mela tudi pol ure gor in pete imam že 2 meseca kot nove. Limonin olupek? z zunanjo stranjo na kožo obrneš ali notranj? Je za probat. IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Pete je treba 1x na teden najprej drgnit na suho (pa ne čisto do kože) ful pazit, da ne preveč, da se zdrava koža ne poškoduje. Nato pa po kopanju/tuširanju še čisto narahlo odstranit kar s suhim drgnjenjem ni šlo dol (taka koža se obarva belkasto). Na suho najprej? Uh, jaz si jih pa vedno prej namakam kakih 15-20 minut in šele potem drgnem stran. Pa potem mažem s kremo vsakodnevno, ampak se ta hudič spet takoj začne delat [sm=hudicek1.gif]. Sej vem, da je treba pogosto ponavljat, zato sem mislila če tiste nogavičke kaj dolgotrajšnejše pomagajo ... IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ma dobr, kožo na petah je treba ravno tako negovat kot kožo na obrazu. Jz ne razumem tega, da ko si pete spedikirate, da pričakujete da bo pa potem mir za pol leta al kako? Pa moram povedat, da mi res ni gršega kot videt zanemarjene pete v poletnih sandalih/japankah. Bljak. Ne, ne pričakujem da bo mir za pol leta, ampak za kak teden bi pa fajn bilo, da bi bil mir. Res je da ne izgledajo fino nespedenana stopala poleti, zato pa sprašujem in po tistem izdelku in spotoma o tej temi, trde pete, izkušnje in nasveti ..
|
|
|
|