zaspancek1 -> RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti (27.8.2012 11:43:34)
|
No jaz pa imam že dobro leto vgradni pomivalno stroj znamke Bosh. Ni bil med najdražjimi, ne pa tudi med najcenejšimi, pa me je vseeno razočaral. Ok, res smo ga kupili bolj na blef (ga nismo videli v živo), imeli smo samo karakteristike, tako da kritika koašare potem pač odpade (ki je res zoprna, ker ne moreš skoraj nič spreminjat), ostalo pa je tudi bolj tako tako - ima malo programov, nima timerja, pere ne najbolje (pa smo že vse mogoče dodajali, čistili, menjali prašek oz. gel...) oz. tudi suši, čeprav bi kao moralo dobro (gled na karakteristike). Ok, poraba elektrike je najbrž res manjša (naj bi bil energijski razred A oz A+), je pa tudi precej glasen, kar pa me pravzaprav ne moti (ker je tudi pri nas že brez tega tako[sm=jezicek.gif]), klasičen program (pri 50 stopinjah) pa je obupno dolg (se mi zdi, da tam nekje 3 ure[sm=zmeden.gif]). Tašča ima Boscha že tri leta in res dobro pere in suši (cena pa je res bila malenkost višja od naše), zato sem tudi jaz hotela nekaj podobnega (pa žal nisem dobila). Ok, res se se pri taščinem stroju odlomili ta plastični del s komandami, ampak so to na koncu vseeno popravili v garanciji (je pa bilo treba kar nekaj teženja). Kolegi so kupili Beko (sicer ni vgradni, je pa ravno tako ), pa moram priznat, da je precej boljši - ima več programov, košari sta prilagodljivi, krajši čas delovanja, pa še pere in predvsem suši bolje od našega.[sm=zmeden.gif] V glavnem - naš naslednji zelo zelo verjetno ne bo več Bosch.
|
|
|
|