Tutan -> RE: Kakšnega imate? (4.9.2012 10:02:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kar mene moti pri applih je: - da ti VSE kasirajo - ta najmanjši drekec pekec, ki si ga namontiraš košta (in to me mot - ful plačaš, da pol lahk še mal plačaš? [sm=zmeden.gif] ). - da moraš vse sinhronizirat prek iTunes in ne moreš NIČ, samo copy/paste-at na hitrco z mašine ali na računalnik (fotke, filmček, mp3, whatever); vedno prek tega blesavga programa in to potem traaaja (napram androidu npr.) - pri mojmu možu (on ma iPhone) vem, da ko prenaša fajle (male mp4 risanke za tamalo), da mora prenest VSE fajle, ki jih hoče v videoteki, ker če prenese samo nove, mu stare zbriše! (stupid mašin.. wth? [sm=smiley29.gif] ) Matejka, je res, da si moraš pri jabolki vse naložit - ni pa res, da je vse plačljivo. Sama do sedaj nisem plačala niti ene aplikacije - kar nekaj jih je zastonj, veliko pa jih lahko dobiš preko appsfire, kjer se dnevno nalagajo aplikacije, ki so drugače plačljive - zastonj. So pa resda omejene s časom, da si jo dol snameš, to pa je tudi vse. Tako da lahko možeku naložiš appsfire, pa bo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|