pupika29 -> RE: Majčice 2013 (6.9.2012 19:16:51)
|
natasha19 si mi kar nasmeh narisala na obraz.[sm=smiley1.gif] Hvala ti.[sm=smiley31.gif] Kaj pa vem, iz ure v uro bolj sem zbegana...o [sm=hudicek1.gif] ni ne duha ne sluha, nimam nobenih tipičnih nosečniških simptomov in zato sem že pred opravljanjem testa dvomila da imam že kepico v sebi...a ta dvom se je z vsakim dnem, ko mi je [sm=hudicek1.gif] zamujala zmanjševal. In potem včeraj zvečer vendarle naredim test in je bil negativen, je pa res, da jaz popijem ogromno tekočine in tudi to deloma vpliva na rezultat testa, če se ne motim? No skratka, sem si zjutraj rekla, da naredim še drugi test, za vsak slučaj...in potem tista rahla črtica, ki pa je, kot sem rekla, izginila. Ne vem...v spodnjem delu trebuha me boli, občasno krči,...kot pred [sm=hudicek1.gif]. Malo me bega tudi TT, ki je ves čas nekje okoli 37,2. Mislim, da bom jutri ali pojutrišnjem ponovila test, kaj pravite punce? Sicer pa natasha19, mislim, da se ti pri 12 tednih še ne bo tako zelo poznalo, je pa res odvisno od vsake nosečke posebej. Kakšne malo manj oprijete majčke nosi, pa mislim, da ne bodo opazili.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|