Jabonute
|
Se podpišem še jaz,MAJČICE 2013 ..že nekaj dni se počutim drugače kot vsak dan :) vrti se mi,na wc hodim,jem nenormalno,tak apetit da adijo,včeraj pa sem dobila že napet občutek v spodnjem delu trebuha,da sem takoj vedela..aha naredi test..zjutraj spati nisem mogla sem že ob 5h v kopalnici čakala in pokazali sta se ...ne znam opisati teh občutkov,hormoni pač in tisti šok,ko si še nesiguren..to bo zame tretjič,vendar z drugim partnerjem. Kar pa me malo skrbi,saj sva skupaj komaj dobro leto,čeprav poznava se 5 let,doma nimam najboljših odnosov,že ko sem bila v drugo noseča so to zelo očitno pokazali,da jim to ni všeč,poleg tega sem trenutno brez službe in precej teško shajam,tudi partner nima redne zaposlitve,vendar delo kar ima,le zaslužek je sprotni. Prosim svetujte mi kaj naj storim,za splav ravno nisem,če pa druge nebo,pa raje to kot da je otrok revež in mu ne bom mogla nič nuditi,strašno sem v dvomih,nesigurna pa čeprav se vsakega otroka zelo veselim,saj obožujem otroke! Z partnerjem se odlično razumem,če me razumete me je kljub temu grozno strah te odgovornosti,ker se zavedam da otrok ni kar nekaj ampak velika odgovornost,otročka si oba želiva,vendar nisva računala na tako brzino,se je pa zgodilo..še sama ne vem kako..!! Mi daste kak nasvet?
|