|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
25.9.2012 19:48:05   
cebela2
a misliš te lizike za otroke user posted image kaj pa vem, da neboš potem spala user posted image
jaz sem se zdej umirila in me je začela zgaga dajet. . . .jaz sploh nevem al to psiha dela al kaj. . . do zdej mi ni bilo nič, razen mal utrujenosti, učerej sem naredila test in so se mi takoj pokazali vsi simptomi. .

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 326
25.9.2012 19:51:09   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: cebela2

a misliš te lizike za otroke user posted image kaj pa vem, da neboš potem spala user posted image
jaz sem se zdej umirila in me je začela zgaga dajet. . . .jaz sploh nevem al to psiha dela al kaj. . . do zdej mi ni bilo nič, razen mal utrujenosti, učerej sem naredila test in so se mi takoj pokazali vsi simptomi. .

Te lizike ja. Mislim, da je pisalo, da so za nosečke tudi primerne. Jaz sem pa napihnjena kot balon ratala... Meni je bilo slabo danes pa sem nekaj user posted image  sladkega pojedla pa je bolje.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 327
25.9.2012 19:55:48   
cebela2
sladko vedno pomaga user posted image
čeprav sem jaz bolj od čipsov, smoki. . . user posted image

no ti sprobej lizike pol jih bomo pa še me nabavle.

Punce kdaj pa imate namen v službi sporočit. . .jaz sem v mal smotani situaciji. . v ponedeljek sem začela delat na novem delovnem mestu, popoldan pa zagledala user posted image . . zdej pa nevem kaj naj naredim. . je pa tudi moja šefica user posted image user posted image . . upam da bo razumela

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 328
25.9.2012 20:08:45   
Anonimen
Sem rekla, da bom do NS samo brala, pa vas komaj dohajam user posted image .

Na hitro:
- lizike, jaz eno imam, v službi v predalu, tolk, da gre ta huj mimo, če me zagrabi. Mal je tud coca cola pomagala, prazen želodec ne sme bi, buh ne daj griz več, že vse leti v školjko.
- letenje: v 1. nosečnosti letela 2x, želela tud na daljši let, se moj G ni strinjal, prav tako ne Puško in pa še ena infekcijska dohtrca, tko da sem pol pač skenslala to...
- rjavi izcedki: 1. nosečnost je neki blo, pol pa zginilo; 2. nosečnost se je končala slabo, 3. nosečnost še nič do sedaj HB

Jaz imam že datum za NS in sicer 16.ga, tko da upam, da bo vse ok in takrat raztrobim celemu svetu user posted image .

Fajn bodte...

Anonimna user posted image

(odgovor članu cebela2)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
26.9.2012 8:21:20   
Antonina
Hej hej punce user posted image

Sem še ena majčica, ki se vam z veseljem pridružujem...
Tudi jaz naredila kar 3 teste, ker kar nisem in nisem mogla verjet, da sta dve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa čakam zelo neučakano na ponedeljek, ko bom imela prvi pregled.

En lep sončkast pozdravček user posted image

Zaljubljena v življenje in svojo družinico**

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 330
26.9.2012 8:53:45   
cebela2
dobro jutro punce. . kaj slabosti danes user posted image jaz sem ugotovila da nikoli več sladko za zajtrk user posted image sem jedla aktivijo z musliji (čokoladni) user posted image

Antonia dobrodošla user posted image

(odgovor članu Antonina)
Neposredna povezava do sporočila: 331
26.9.2012 9:40:38   
Antonina
Bogica... Meni nč slabo, sam utruuuujena user posted image user posted image
Pa bolj za kosilo lačna, zjutraj bi pa sam kruhka jedla user posted image user posted image

A ste kaj zaprte po Elevit-u?
Imate kake težave?

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 332
26.9.2012 9:45:18   
cebela2
meni sploh ne pase nič jest. . mal se morem posilit

jaz jemljem FidiVit Mami (folna+vitamini-minerali) in magnesol. . pijem pa tudi donat. . tako da niti nimam problemov z zaprtostjo.

(odgovor članu Antonina)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   [Brisano sporočilo]
26.9.2012 9:54:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cebela2)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
26.9.2012 9:59:51   
ROXY_
Ojla, čvekice user posted image
dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se nimam časa nič kaj javljat zadnje čase..gužva v službi, pestro domauser posted image , konec tedna smo se potepali...
z zaprtostjo nimam težav, o slabosti pa rajši ne govorim user posted image user posted image user posted image
se vlečejo čez cel dan, najhuje je po novem zvečer user posted image ..meni tudi večina hrane smrdi, sem postala vegetarjanka, mesa videt ne smemuser posted image ...sem pa zdej v 9.tednu.jauč to še bo dolga borba s slabostmi, če bo tako kot v prvi nosečnosti...
veselo novičko sva po prvem pregledu povedala staršem in najožjim prijateljem, seveda tudi našemu škartu, ki je zeloooooo vesel, da bo postal bratecuser posted image ..v službi še pa ne vejo...ne vem, kdaj bom povedala..verjetno po NS enkrat user posted image
mimogrede, komaj čakam drugega pregleda pri G v petek, potem se naročim še na nuhalno.tako kot prvič grem v Velenje- dr.Levak.
pozdravček in čuvajte se!user posted image user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 335
26.9.2012 10:29:28   
Anonimen
Hej hej... drage user posted image , kako ste? Mene slabosti ravno ne pestijo, le spala bi.. sploh zjutraj.. in ker sem abs me moj dragi kar pusti spati.. joj joj
imam pa rahle težave z mehurjem.. slišalo se bo noro, ampak user posted image pred nosečnostjo nisem nikoli rabila hoditi čez noč na wc, imam zelo trden spanec, da me nič ne zbudi. no sedaj, ko sem pa noseča pa me je zjutraj tako bolelo in tiščalo spodaj, da sem mislila, da bom počila, ponoči se seveda nisem zbudila, da bi šla na wc! Tako, da sem mojega zadolžila, da me zbudi, ko gre onuser posted image in res, hehee, je bolje... Tak malo mojih tegob user posted image

Jaz sem tudi bila po Elevitu zaprta, pa grozen tek sem imela! Do zdaj sem se zredila že za 4 kg, pa mislim da samo zaradi tega user posted image že zgledam ko da bi bla v kakem 4M, no pa sem ga začela jemati zvečer (prej sem ga zjutraj), mislim, da je razlika, ne 'lušta' se mi več toliko po dodatni hrani, in zaprta nisem več... Bom kar vztrajala pri tem user posted image
Joj že komaj čakam na 2. 10, ko bom prvič slišala mojega malega user posted image . Sva razmišljala, da bi si kupila tisto napravo, za poslušat srčeka doma... ne vem kako se reče... AngelSound.. al nekako tako. Pri nas ima kar ceno, na e-bayu sem jih gledala za 20E...Bo treba kar naročiti. Ga ima katera?

Nič drage moje fajn se mejte, lepo nosite in želim vam čim manj user posted image tegob... (nekaj pa jih more bit user posted image )

(odgovor članu Antonina)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
26.9.2012 10:32:23   
Anonimen
Se vam opravičujem, prejšnji prispevek je moj user posted image , pa jaz kar brez podpisa.. saj po 2.10 se pa ne bomo več skrivali.. malo še...user posted image

_Bissy

(odgovor članu ROXY_)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
26.9.2012 11:38:23   
rdeča pesa
ROXY se mogoče spomniš do katerega tedna približno ti je bilo slabo v prviuser posted image ?
meni so se slabosti komaj začele, pa sem že neučakana, kdaj jih bo že konec!user posted image
In vem da so se mi v prvi tudi dolgo vlekle, pa se ne spomnim do kdaj.

Drage souser posted image , ko bom na hlačkah zagledala bel beli tok, vam vsem častim user posted image !user posted image Tok mam že dosti te negotovosti!!!

Jaz si bom šla takoj po pregledu kupiti kakšne nosečniške hlače,ker me zaradi napihnjenosti vse tišči. Saj ne vem če mi bojo sploh že hotle gor stat, si bom za začetek kupila kakšne manjše.
V prvi nosečnosti sem se nakupu izogibala,ker sem bila povsem brez evr in sem si sama delala na hlačah patente in mi je skoz nekaj nagajalo in tiščalo... zdaj se tega ne grem več. Sem tudi že gledala rabljene na netu in bo to dobra rešitev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
26.9.2012 12:11:46   
cebela2
meni so se v prvi user posted image slabosti končale šele proti koncu 6m. . upam da bo tokrat kaj bolš.
Hlače bom pa tudi jaz šla v zelo kratkem kupit, ker sem si že pas odpela user posted image

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 339
26.9.2012 12:15:53   
maja 83
Živjo!

Tudi jaz se pridružujem majčicam 2013. user posted image
Ko takole berem vaša sporočila, se mi zdi zanimivo, kako smo si različne.
Meni se zdi, da sploh še nisem dobro dojela, da sem user posted image .
Uspeli smo zanosit že v prvem poskusu (in se zavedam, da je to velika sreča), poleg tega naj bi bila zdaj v 7t pa nikjer nobene slabosti.
Včasih sem malo bolj zaprta (ampak to ni glede na prej nič novega), pa kdaj se mi malo bolj spi čez dan (pa to bolj pripisujem kislemu vremenu), ostalih težav zaenkrat niti ni.
Tako da še dobro, da user posted image ni od nikoder, ker drugače bi si že mislila, da si nosečnost samo domišljam.
No, saj moram trkat na les, da kej slabega ne prikličem. Konec koncev se vozim v službo 100 km daleč (na srečo ne vsak dan), tako da si ne predstavljam, kako bi bilo s kupom težav in slabostjo na avtocesti user posted image .

Drugače je to moja prva nosečnost, stara sem 29, prvi pregled imam 17. okt., termin poroda pa mi je sestra od gin. zapisala na kartoteko 20. maj (pomoje se zna tukaj še kaj spremenit, ker to ji je računalnik naračunal), kje bom rodila, še ne vem (Postojna ali Šempeter), sem pa slabo leto zdaj priseljena na S. Primorsko, drugače iz okolice Lj.

Lep četrtek želim vsem in se beremo user posted image

< Sporočilo je popravil maja 83 -- 26.9.2012 12:18:26 >

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 340
26.9.2012 12:16:50   
ROXY_

meni so se v prvi user posted image slabosti končale šele proti koncu 6m. . upam da bo tokrat kaj bolš.
Hlače bom pa tudi jaz šla v zelo kratkem kupit, ker sem si že pas odpela user posted image

slabosti je blo počasi konec v 5 mesecuuser posted image user posted image
drgač pa imam tudi že odpet pas user posted image user posted image in me čaka šoping konc tedna user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 341
26.9.2012 12:42:56   
Jabonute
Se podpišem še jaz,MAJČICE 2013user posted image ..že nekaj dni se počutim drugače kot vsak dan :) vrti se mi,na wc hodim,jem nenormalno,tak apetit da adijo,včeraj pa sem dobila že napet občutek v spodnjem delu trebuha,da sem takoj vedela..aha naredi test..zjutraj spati nisem mogla sem že ob 5h v kopalnici čakala in pokazali sta se user posted image ...ne znam opisati teh občutkov,hormoni pač in tisti šok,ko si še nesiguren..to bo zame tretjič,vendar z drugim partnerjem. Kar pa me malo skrbi,saj sva skupaj komaj dobro leto,čeprav poznava se 5 let,doma nimam najboljših odnosov,že ko sem bila v drugo noseča so to zelo očitno pokazali,da jim to ni všeč,poleg tega sem trenutno brez službe in precej teško shajam,tudi partner nima redne zaposlitve,vendar delo kar ima,le zaslužek je sprotni. Prosim svetujte mi kaj naj storim,za splav ravno nisem,če pa druge nebo,pa raje to kot da je otrok revež in mu ne bom mogla nič nuditi,strašno sem v dvomih,nesigurna pa čeprav se vsakega otroka zelo veselim,saj obožujem otroke! Z partnerjem se odlično razumem,če me razumete me je kljub temu grozno strah te odgovornosti,ker se zavedam da otrok ni kar nekaj ampak velika odgovornost,otročka si oba želiva,vendar nisva računala na tako brzino,se je pa zgodilo..še sama ne vem kako..!! Mi daste kak nasvet?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 342
26.9.2012 13:05:01   
Antonina
Anonimna to mi je dobra ideja user posted image user posted image Bom tud js probala Elevit jesti zvečer. Ker do sedaj sem ga zjutraj ja... tako kot ti. Sicer teka nimam po njem in zredila se tudi nisem še nič. Sem pa strašno zaprta...

Koliko Donata si privoščite na dan? Mal sem skeptična, da ne bi pretiravala. Mi pa ful paše user posted image user posted image

Zdj grem pa mojga žabca zrihtat, ima vodene koze in sva doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
26.9.2012 13:07:51   
cebela2
uuuhhh Jabonute. . težko svetovat v taki situaciji. . čeprav mislim da si se že odločila . . prijavla si se na Majčice 2013 user posted image

(odgovor članu Jabonute)
Neposredna povezava do sporočila: 344
26.9.2012 13:10:07   
cebela2

IZVIRNO SPOROČILO: Antonina

Anonimna to mi je dobra ideja user posted image user posted image Bom tud js probala Elevit jesti zvečer. Ker do sedaj sem ga zjutraj ja... tako kot ti. Sicer teka nimam po njem in zredila se tudi nisem še nič. Sem pa strašno zaprta...

Koliko Donata si privoščite na dan? Mal sem skeptična, da ne bi pretiravala. Mi pa ful paše user posted image user posted image

Zdj grem pa mojga žabca zrihtat, ima vodene koze in sva doma user posted image

jaz ga spijem kolkor mi paše. . 2-3 kozarce čez dan, pol pa še zvečer kašen kozarec. . .čutim da mi nekaj manjka kar kar je v donatu

(odgovor članu Antonina)
Neposredna povezava do sporočila: 345
26.9.2012 13:17:27   
Antonina
O fino... da me ne skrbi user posted image
Ker meni tudi zelo paše Donat... Sem pa skuhala kosilo in opažam, da sem popolnoma zgubila okus.
Tudi kava, ki jo obožujem zjutraj, mi recimo nima pravega okusa, in sem jo nehala pit... Ni to, da mi ne bi pasala.
In tako je danes s kosilom... po takšnih stvareh vem da sem user posted image

Je pa res, da sem zvečer utrujena, da me mal dol tišči in da me zna bolet hrbtenica ... user posted image

Je pa tudi to, da imam doma dva pikcapokca, živahna malčka, user posted image user posted image , in ob niju kar pozabim, da mi kaj manjka ali pa da sem lačna. Polno zaposlena mamička user posted image user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 346
26.9.2012 13:35:57   
cebela2
že dva imaš. . . dobra si user posted image

(odgovor članu Antonina)
Neposredna povezava do sporočila: 347
26.9.2012 13:46:30   
ZajcekBobi
Živjo vsem skupaj :)

Danes sem se odločila, da poiščem forum in se pridružim skupinici, ki bo v mesecu maju 2013, dobila najlepše darilo user posted image Čestitke vsem skupaj user posted image

Zame je to prva nosečnost in je vse skupaj nov in nepoznan svet. Po mojih izračunih naj bi imela rok 21.5. user posted image Zaenkrat se počutim zelo dobro. Nič mi ni slabo, prehranjujem se normalno, le prsa me zelo bolijo in sem redna obiskovalka toaletnih prostorov. Prejšnji teden sem imela prvi pregled in vse poteka tako kot mora. Dobila sem tudi prvo slikico male pikice user posted image . Za naslednji pregled, ki ga imam 9.10., sem že opravila laboratorijske preiskave, sedaj pa samo upam da bo pikica zdravo rasla!

Zanima me, če ste ustanovile fb stran, da se vam še tam pridružim :)

Lepo se imejte!

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 348
26.9.2012 14:22:08   
cebela2
ZajcekBobi dobrodosla. .
jaz imam komej prvi pregled 9.10 . .

(odgovor članu ZajcekBobi)
Neposredna povezava do sporočila: 349
26.9.2012 14:28:51   
Anonimen

proti slabosti je ingver. . ingverjev čaj. . meni je v prvi nosečnosti kar pomagal in očitno si ga bom morala spet nabavit.

danes sem se naročila na pregled 9.10.

Hvala za idejo, tega še nisem poskusila. Srečno na pregledu!
user posted image

(odgovor članu cebela2)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?