butt3rfly -> RE: ROJSTVO IN NOSEČNOST V POL LETA (24.8.2012 12:41:30)
|
jst sm rodila lani junija, zanosila sem, ko je bila tamala stara skoraj 6 mesecev. rok imam čez 2 tedna. imam pa še 5 letnega mulca. rekla bom, da me definitivno vse bolj boli, vse mi je težje, če je to odvisno zarad dveh zaporednih nosečnostih, ki sta tako blizu, nimam pojma. verjetno je to tud odvisno od tega, kolkret si že rodila. v tej nosečnosti se mi je parkrat pojavila rahla krvavitev, 1x sem bila hospitalizirana za par dni, hvala bogu ni bilo nič hudega. morm pa rečt, da se nič kej nism pazla, ker se ne morm zarad tamale. hočeš nočeš jo dviguješ, skačeš sem in tja, delaš to ali ono. in ja, prekleto težko mi je z majhnim otrokom in ogromnim trebuhom. in dejstvo je, da sem vsak dan utrujena do amena, ker sem pretežno sama in brez pomoči (moj pač tolko dela). pa seveda ta vročina zdaj, ki me zdeluje. če tega neb bilo, bi bilo za pol lažje[sm=smiley1.gif] ni enostavno, res ne. ampak sfuram nekak, dejstvo pa je, da zarad obilice dela mičkeno trpi zakonsko življenje[sm=jezicek.gif] se tolažim, da se kmalu vrtec začne in da bomo kmalu rodili. glede telesne aktivnosti: dokler je šlo, sem seveda sama vozičkala, zdaj mi pač noge tolko zatekajo, da me grozno boli in zelo težko hodim, tako da tu pa tam porabimo babico, drugač pa atija pošljem ven. nič kej ne pazim extra na prehrano, ampak zredila sem se pa najmanj do sedaj v vseh nosečnostih. očitn to zarad tamale, zarad ktere morm okol skakati[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|