Dobro jutro, Lune! (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

soncece24 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:24:57)

Jutro, punce. Danes je naš 1. dan diete. Kak ste kaj? Jaz sem ravno pozajtrkovala kos lubenice, za kosilo bom jedla puranji zrezek in zeleno solato, zvečer pa puranjo solato. Skuhala sem si liter čaja, ki mi bo polnil želodček, ko bo sila

javite se kaj in veliko sreče in volje v prvem dnevu diete.

mojchka -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:33:25)

ooooooooooh,
prvi dan je najhujši, se mi zdi... nenehno mislim na naslednji obrok... pozajtrkovala sem velikansko jabolko... AMPAK po jabolkih sem vedno še bolj lačna...
(banane niso priporočljive,ne?)
Za kosilo pa še ne vem točno, kaj bi si pripravila. Zelenjave cel kup. Pa sir. Ma, kaj kruh res lahko?

biba77 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:36:06)

Hi, hi... samo, da vas pozdravim.

Prisrcno: soncek lune pozdravlja.

No, lunice, upam, da nam boste uspesno sledile! Veliko uspeha!!!

biba77 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:37:02)

mojchka, en kos za kosilo in enega pri vecerji.
po moznosti ne belega.

soncece24 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:40:31)

Ja, lahko kruh. En kos črnega.

Hoj, astra. Upam, da nam bo šlo tak fajn ko vaši skupini. Se priporočamo za kake nasvete, kak lažje zdržat.

mojchka, banan pa ne smeš, ne. Pa mene itak zapirajo, tak da jih ne jem. Zdaj dokler je še sezona izkoristi in si nabavi lubenico. zdaj je fuuuul poceni, pa še nasiti te. Al pa grozdje, ki ma zraven še učinek topljenja maščob (ananas tudi).

Ko ti bo pa hudo, pa si naredi topel čaj z natrenom. Ti bo malo zapolnil želodček.

ma&he -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:42:57)

Hello, jaz sem pojedla dve breskvi in popila že 1,5 l vode in sem skoz na WC. Za kosilo bom pa pečeno ribo in solato. Kaj je pa z juho? A mormo po kosilu tud krožnik juhe al ne?
Cao

soncece24 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:44:18)

ja, tudi juhico moraš po kosilu. Priporočam, da se ne naješ kosila preveč, ker boš potem počla, ko boš še juho spila , vsaj pri meni je bilo tako ko sem pred 5-imi leti nazadnje delala to dieto

biba77 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:47:32)

jaz pa juho preskocim. nimam potrebe po kosilu se juho preko pit.
itak sem potem zejna, pa se spet z vodo/cajem nalivam.
ce ti pase, jo spij, drugace ni mus. pa, bistra juha naj bo, ne kaka kremna, al s smetano...

soncece24 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:52:45)

jaz sem si vedno kr ono s kocke nardila, sem eno kocko mela za 2x (sem jo na pol prerezala). Jaz sem juho vedno pojedla, ker mi je prijateljica priporočala, da me, ki mamo malo večje "joškice" naj kr pijemo juho, ker je not maščoba in se ti ne povesijo ali "spraznijo" - beri, ne hujšaš v joške. Meni se je to najprej zdelo smešno, da bi juha pomagala, pa je...

biba77 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 9:56:22)

No, jaz pa ze itak nimam velikih, pa ni skode... Ce pa je kaj na tem, ali ne... Kdo bi vedel... Mogoce pa je?

No, dovolj sem skakala po vasem zeljniku.

Lep dan vam se zelim, lune.

Anonimen -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 10:13:23)

Dan!
Jaz sem pravkar pojedla eno jabolko... pa se mi zdi da bi bilo boljše če je nebi.....sem zdaj še bolj lačna...
Ampak... bo že.

Drugače pa komaj čakam kosilo... 2 ocvrta zrezka.. njami....
K ako ste pa kaj ostale?

Anonimen -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 10:24:59)

Mojcka....banane niso priporočljive ker so pač kalorično bogate... niso pa prepovedane.....
Boljše da jih poješ za zajtrk kot pa za večerjo.
Jaz sem jih jedla, ko sem nazadnje hujšala po tej dieti... pa so šle kilce čist lepo dol. No odvisno tud od tega kakšno prebavo maš....

Anonimen -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 10:40:12)

Jaz pa še sploh nisem nič pojedla in tudi lačna nisem še nič.Sedaj se bom prav prisilila, da pojem malo grozdja.
Za kosilo mislim, da bom jedla na žaru pečene kalamare in narezane v veliko skledo mešane solate.Ali pa grško solato, še ne vem?Kot sem rekla delam v pieriji in si tako lahko zmišljujem kaj bom sproti.
Tole z juho na koncu mislite da res drži, da jo moraš jesti zaradi maščobe, da se joškice ne povesijo?Ker še tega mi je sedaj manjkalo?Jaz imam namreč eno pošteno 5-ko in če se ti "sprazni" ali dol povesi !!!!!

Sedaj pa veselo na delo.....

eva1 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 12:00:57)

No pa še mi...

Za zajtrk sem pojedla eno breskev, za kosilo bo vrjetno solata pa piščanček...za večerjo isto...
ja a je juha pol obvezna al kako-men se se že zdej med dojenjem joške povesile, če se me še zdaj pa lahko samo še ...upam da ne
Kaj pa kofetkarce-a boste pile kavo z mlekom al ne-jst sploh ne morm kavo brez mleka pit, tako da tu se bom vrjetno prekršila

Lep dan!

ma&he -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 13:37:22)

Jajst jo pijem z mlekom, pa čist mal ga dam. To pa res mislim da ne bo škodlu.

soncece24 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 13:40:04)

pri mleku bom jaz tudi grešila - vsak dan malo v kavico, drugače ne gre. Popoldan lahko pijem črno, zjutraj pa ne - bljak

afnapika -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 14:23:09)

Dopoldan vodo
prejle dve breskvi...

za kosilo bo pa pečen puranji zrezek, zelena solata

Aja mimogrede, če katera ne mara olivnenga olja (meni ni všeč vonj, če se segreva) - enako po kakovosti je repičino (brez vonja), dobi se pa tudi mešanica repičinega in oljčnega olja. Meni je dobro.
To so nam povedali, ko smo hodili na skupine hujšanja v zdravstvenem domu. Tako da, jaz računam, da drži...

Srečnooooooooooooooooo

Anonimen -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 14:49:38)

Banane pa res lahko jeste, saj ne gre za dieto z manj kalorično hrano, ampak za ločevalno dieto.

Mariposa -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 15:56:49)

soncece24 je napisal/a:

jaz sem si vedno kr ono s kocke nardila, sem eno kocko mela za 2x (sem jo na pol prerezala). Jaz sem juho vedno pojedla, ker mi je prijateljica priporočala, da me, ki mamo malo večje "joškice" naj kr pijemo juho, ker je not maščoba in se ti ne povesijo ali "spraznijo" - beri, ne hujšaš v joške. Meni se je to najprej zdelo smešno, da bi juha pomagala, pa je...

Kaj a zaradi juhe nusi shujšala v joške?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.9.2005 15:59:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

bobek05 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 17:05:53)

Baby angel, na B dan LAHKO ješ kruh - eden izmed receptov je npr. kuhana ali pečena nemastna svinjska zrezka temu dodajte kos kruha in zelenjavo (lahko kuhano) ali pa neomejeno količino sveže zelenjave (vse razen fižola, graha, koruze - to je škrob)..

Ocvrte pa se menda ne je zato, ker se dela v OLJU, koliko kalorij pa je tu not pa boljše da sploh ne debatiramo..

Jaz se še vedno držim tega, da za kosilo in večerjo jem eno in ISTO, le da je zvečer pol manj..

Ker imate jutri Š dan, priporočam:

- rižota (Uncle Bens riž) s korenčkom (svežim), grahom in porom + solata
- pečen krompirček, ketchup, solata
- jota (brez prežganja)
- pasulj (brez mesa)+ kos polnozrnatega kruha
- repa + fižol
- riževi rezanci z zelenjavno omako + solata
- prepražen krompir na čebuli z omako iz bučk ali gobovo omako + solata
- golaž s stročjim fižolom in krompirjem
- zelje s kuhanim krompirjem....

Bo dovolj idej???

Jaz imam danes OH dan in sem jedla testenine s paradižnikovo omako in gobicami, za večejo pa TORTICA!!!! Uh, kako se že veselim..
Jutri pa sadje, sadje in še 1x sadje, kar ne bo problem, ker imam rada sadje..

soncece24 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 17:52:00)

o, bobek hvala za ideje. uživaj v tortici!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.9.2005 18:27:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 18:29:54)

B.A. ti si pa hitr zaključila s hrano.
Mene še čaka večerjica....
Pa še nektarina.
Jutr pa upam da bo kaj krompirjevega na jedilniku.Če ne me bo kr konc....

bobek05 -> Dobro jutro, Lune! (7.9.2005 19:16:51)

Jaz pa sem pravkar pojedla tortico in 1 kepico sladoleda.. Saj vem, da je tista kepica majhen prekršek ampak se mi je tako luštala... ...

Jutri pa sadni dan... Ni izbire - sadje, sadje, sadje.. Jedla bom pa fige, nektarine, lubenico in melono...

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>