Tippi -> RE: dodatna kolesca na otroškem kolesu (23.8.2012 10:20:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 Imel bo 4 leta, pa smo že poskušali brez kolesc pa ne gre. Ker pa radi kolesarimo tudi mal naokoli mi je dobro, da ima kolesca saj je tako stabilen. Tudi mi smo začeli s poganjalcem. Mali rad vozi hitro in se pol na ovinkih zanaša na dodatna kolesca, zato jih je tudi uničil. No se bo treba očitno kar brez nauči, še prej pa ščitnike na komolce in kolena. Brez zamere, ampak napaka, ki jo vsi starši radi počnemo. Ti pri kolesarjenju, jaz sem jo pri oblačenju. ker se je mudilo, sem jo raje sama oblekla, kot da bi jo pustila in bi se hitreje naučila sama. Tako smo imeli bitke z oblačenjem še dolgo. Enako je pri kolesu. Ker pač radi kolesarite, se težko odpoveste tem užitkom, in raje otroku nabavite nova kolesca, kot da bi se začasno kolesarjenju malenkost odrekli in malega naučili da se vozi brez. Ampak po moje se splača in drugo leto boste lahko spet vsi uživali v kolesarjenju. Brez koleškov, se ve [sm=smiley1.gif]Vse gre, če se hoče [sm=smiley1.gif] ps. dodatna zaščitna oprema je pa itak obvezna, s koleščki ali brez!
|
|
|
|