liliana -> RE: Hujšanje s 'fiksnim' obrokom (21.8.2012 22:08:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Mene pa zanima, kako vam uspe shujšat tistim, ki imate fiksen obrok v službi, po domače da jeste v menzi. Pri nas je sistem ali ješ v menzi ali pa za prehrano ne dobiš nič; izbira je kakršna je, tko da se mi zgodi da ob 10ih zjutri jem dunajca. Izbire je sicer nekaj, ampak vse je menza hrana tko da kakšne hudo zdrave izbire tudi ni. Hrana je seveda precej mastna, močnata, ... in hkrati edini pameten obrok ki ga pojem do pozno popoldne, ko lahko jem 'kosilo'. kakšna ideja? Jaz sem shujšala na tak način v času študija.....sem vsak dan jedla kosilo v menzi....za zajtrk sem pojedla kak jogurt in en ali dva prepečenca, pa drugega nič.....shujšala sem takrat 15 kg.....sicer sem rabila za to več kot leto dni....zredila se pa potem 15 let tudi nisem, ker sem s takim "tempom" nadaljevala in jedla tudi v službi po oštarijah....no, zredila sem se potem doma, na porodniškem, ko se nisem prehranjevala v menzah in gostilnah.....in še zdaj počasi spravljam kile na tisto idealno raven, še malo pa bom uspela....[sm=smiley36.gif] pa gre bolj počasi, kot pred 15 oz. 20 leti.....EMŠO pač....
|
|
|
|