Tutan -> RE: Dvojčki v vrtec pred končanim PDP (10.9.2012 11:11:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: takotako Moje izkušnje: -pred 11m otroka niso vzeli v vrtec. V našem vrcu celo ne obravnavajo vlog otrok ki sep.ne bojo 11m stari -mama ne more predčasno zaključiti porodniško. Vem za trenuten primer ko je mamica želela prej končat porodniško in it delat, da bi mali lahko bil sprejet v vrtec. No pa so ji iz ministerstva sproročili da ne more predčasno končati porodniško Vem da je to zoperna situacija, sem jo imela pri prvem otroku. Kaj druzga, kot zasebno ta čas ko čakaš na vrtec, mislim da ni. A daj, no, mama ne more predčasno končati porodniško? Še vsaka, ki je bila to primorana narediti, je lahko. Ogromno je teh primerov, sploh šolnikov, ki končajo s porodniško in grejo septembra delat - služba te ne čaka kar tako. Porodniški dopust si pa lahko potem preneseš in ga koristiš kasneje. Drugače pa - jaz bi naredila takole: otroka bi normalno vpisala v vrtec, vzgojiteljico pa poprosila, če lahko 2,3 dni pred koncem porodniške pripeljem otroke za 2urci v vrtec. zadnji dan bi juj pustila do po kosilu, pri dvojčkih bi pa koristila vsaj 6urni delovnik.
|
|
|
|