Poka -> RE: Koliko od vas (6.9.2012 12:54:01)
|
Čak, da mal pomislim... hm... Večinoma so bile šefice. Od tega je ena bila ful debela in pijanka in na splošno, če že govorimo, lenuh itd... Potem še ene par žensk, od teh eno zelo spoštujem, ker je bila ena redkih sposobnih. Govorimo o ravnateljih javnih zavodov :) Eden je bil še kar, pa menda ni maral žensk, eden je pa bil znanec od fanta, s katerim se nista videla od otroštva, pa totalno ne moj tip.. . uf [sm=smiley36.gif] Od drugih služb pa, itak hodim z direktorjem, ker je to moj tip [sm=jezicek.gif], sam se nisva tam spoznala. Ostalo - sem pa imela enega direktorja, še rosjtni dan sva imela na isti dan, ki mi je pa pri pisalni mizi postavil nogo od lutke s podvezico in je rekel, da so to nova pravila oblačenja... [sm=jezicek.gif] Pa da ima v predsobi kip nage ženske. Pa preden sem sprejela službo tam, sem istega tipa masirala (športna masaža, da ne bo kakih ugibanj) in ko sem ugotovila, on je pa menda pozabil, mi je bilo vseen mal nerodno [sm=smiley36.gif] Kar sem povedala sodelavki, ona njemu in sem bila poklicana na "zagovor" v pisarno, da je bilo ja še huje. Vse je bila pa samo šala - ne mešam službe in takih zadev... Če bi pa bila sama, pa da bi mi kdo bil OK, zakaj pa ne? Pa ne zaradi napredovanja, ker za to imam pamet. Seveda imajo potem eni preveč časa in bi verjetno razne stvari prišle ven [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|