Tippi -> RE: Šolske torbe (17.8.2012 11:41:35)
|
Tole s šolsko torbo je pa pri nas bila vsako leto prav posebna bitka. 1. razred nova, kockasta [sm=smiley36.gif] 2. in 3. razred spet nova, ker tista ni bila več moderna [sm=smiley36.gif] potem pa do 6. razreda, ni bila več torba, ampak nek približek ruzaku, s trdim hrbtiščem, širokimi naramnicami (torej dve leti, ker je iz tretjega v petega preskočila. od 6. razreda do 9. pa se nisem več ubadala s torbami, ker ni več kazala zanimanja zanjo, da bi bila lepša, modernejša bla bla bla. V 6. sem eno kupila in jo je furala do konca. Zdaj v gimnaziji je pa spet čist drugi svet [sm=smiley36.gif] Jaz pravim tako. Lahko mamo neko pravilo, da se jo kupi takrat, ko se istroši, ampak vsi dobro vemo, da se torba ne more obrabit v enem, ali v dveh letih. In pravila gor ali dol, na koncu bodo mulčki pač sledili modnim trendom in bodo želeli novo, ker pač prejšnja ni več moderna, sploh v višjih razredih. Spet odvisno od otroka do otroka. In od tu naprej je vse odvisno od staršev, kako trdno stojijo za svojim prepričanjem. Prav tako k odločitvam o nakupu nove torbe veliko doprinese tudi finančno stanje družine. Tako da, če mene vprašaš, je res ful različno od družine do družine. s šolsko torbo je tako kot s supergami. Čisto zares! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|