Paštetka
|
miška ... evo moj jedilnik: zjutraj actimel, ob 11.00 malica (glavna jed + solata), ob cca 16.00 kosilo (juha, glavna jed, solata). Zvečer pojem sadje, ki ne vsebuje veliko cukra. Ok, zdaj poleti, je pri nas obvezna vsak večer lubenica. Grešim, ampak meni to ni problem). Vmes prileti še kakšen keks,... Je pa res, da si vedno hrano zložim na krožnik (ne tako, da leti čez) in si potem ne dodajam zraven. Pojem pač toliko kolikor mislim, da rabim. Spat hodim zgodaj (pred 22. uro) zato ponavadi po sedmi uri ne jem več nič. Telo ponoči ne rabi dodatne energije. Dostikrat sem, ko me je popadla lakota se ubranila pred njo tako, da sem si šla oprat zobe. Sem prelena, da bi si šla še 1x prat, pa tudi hrana po kaladontu ne tekne tako belega kruha ne poznamo, mlečne izdelke izbiramo z manj mm, meso jemo pusto, ne cvremo ampak pečemo na žaru ali v pečici, uporabljam arganovo, kokosovo, laneno olje. kuhamo večinoma doma, zaradi sinovih alergij se ne poslužujemo na pol ali vnaprej pripravljenih gotovih jedi. tippi...kaj pa seks? Bi štela pod aerobno vadbo?
|