blaža -> RE: Pamperske iz Müllerja (16.8.2012 13:01:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Skratka - ja, je razlika in če si pač prej bil vajen ene stvari, potem pač opaziš razliko, ko je kao isti proizvod sedaj drugačnega okusa oz. včasih tudi kvalitete. Pa če za približno enako ceno lahko izbiram - ja, potem pač bom, a ne?[sm=smiley1.gif] Saj, v bistvu ne gre niti za razliko v kvaliteti ampak gre za našo navajenost.......če si vajen tega praška, bi rad tega še naprej uporabljal in tega in ne drugega....prav tako, če si vajen sladke milke, želiš še naprej sladko milko in ne manj sladko.....če si vajen vijolične plenice, še naprej želiš vijolično plenico..... ne pomeni pa to takoj, da je manj sladka milka, narejena na Poljskem manj kvalitetna od avstrijske milke, ki je bolj sladka....ali pa da je pamperska, ker je drugačne barve in vonja narejena na Poljskem, manj kvalitetna od vijolične pamperske pudrskega vonja...... Se niti malo ne strinjam. Ko se je rodil ta drugi sin, sem kupla v It prašek. je roba vsa ful lepo dišala. Pol sem enakega kupla pri nas, oprala tetra plenice in so imele kljub kuhanju vonj po bruhaliču.[sm=smiley13.gif]. Ko smo kupovali čez, je blo vedno pol ok. Nutella, res ni enaka kvaliteta, ta izdelana na Poljskem z npr. it, ali celo tisto kupljeno v Lidlu, ki naj bi bila tudi italijanska, pa ni enaka kot tista, ki jo kupim čez. Sem slaščičarka in se malenkost spoznam, in je res razlika, ne samo modna muha al navajenost na določen izdelek. Ker npr. pri čokoladi, je še kako pomembno iz česa je narejena, če ne je lahko tudi čokolada, zadaj pa piše, da je tole sladkorna ploščica in je pol okus da gorje materi. take znajo bit čokolade, sori, ma prav Poljske, ko so npr. novoletno pakirane oz z novoletno poslikavo,.. Kinder čokoladice tudi niso enake,.. je velika razlika. Une poljske so meni kot, da bi lizala" plastiko, al kako naj se izrazim. Se sploh ne topijo v ustih,.. za ostale zadeve, kot so plenice,..ne vem, ker nismo imeli nobenih problemov z vnetji, ali da bi šlo čez,..
|
|
|
|