RE: II pričakujemo Septembra 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

LittleSun -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.8.2012 11:06:08)

Sem se danes kar načakala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] upam, da ne bo vedno tako, ker bom morala v službi začet razlagat, to mi pa niti malo ne ustreza.
Sem povedala, vse kar sem mislila, zdravnica je bila zelo prijazna.
Mojega je dala na spermiogram in mene v lab in na uz. Sem mislila, da bo dalj trajalo, ampak imava novembra že branje teh izvidov. Sem vesela, da se bo končno nekaj premaknilo. Mi je pa hecno, ker se mi je včasih zdelo 3 mesece tako dolgo, sedaj pa je nič v primerjavi z dvema letoma, ki sta že za nama.

Sedaj se pa zatopim v delo.

Night -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.8.2012 11:16:38)

LittleSun in NajaaM, zakaj sta pa tako dolgo čakali na te preglede? A ni tako, da te dajo naprej, če po 1 letu ne uspe? Samo vprašam.
Mene je teh postopkov kar strah, priznam, in ne vem, če bova šla na kakšne preglede. Vsake toliko slišim, da pari tudi po 2, 3 letih spontano zanosijo, tako da ne bom kar tako odnehala. Že v osnovi imam odpor do bolnic, čakalnic, raznoraznih zdravnikov in sester, ki te pošiljajo sem in tja (slabe izkušnje ob moji endometriozi), tako da dvomim, da se bova kdaj spravila v neplodnostno.

curly -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.8.2012 12:23:57)

Živijo.
Ne bo šlo brez mene v septembru! [sm=smiley36.gif]
Moj rjavi izcedek je že tu. Sicer malo prej, kot ponavadi pa vseeno, vsaj vemo kje smo. Obvezno (oz. prosim) me dajte med navijačice. Za seznam pa bom sporočila, ko bom imela postopek-> nekje sredi meseca. V septembru prihaja še en pomemben datum za naju, in sicer 10.9., ko imava razgovor za IVF/ISCI. Komaj čakam! [sm=bravo.gif]
LS, ful sem vesela zate, da ne boš rabila tako dolgo čakat - čim prej, naj te dajo v kakšen postopek! Za tebe, witch in oreh še posebej močno navijam. Mogoče se še celo srečamo tam. [sm=smiley36.gif]

Lep sončkast dan želim vsem! [sm=bravo.gif]

Martyna83 -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 7:17:52)

Tudi jaz sem se iz avgusta preselila k vam v september,..in sicer je ne pricakujem 27.9,... Mislim da je september en tak lep mesec ko bo veeeeliko[sm=rozacrtici.gif] Dejmo punce pozitivno gremo naprej ne? [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 8:38:42)

PRIČAKUJEMO [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ALI [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

2.9.
Night (4. krog)

3.9.
Lorna4

4.9.
Lanaia90 (2. krog)
Tammyv

5.9.
S* (10. krog)

8.9.
minca_n (2. krog)

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog)

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog)

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog)

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom [sm=pikapoka1.gif])
_sonček (2. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero [sm=pikapoka1.gif])

22.9.
niinii (8. krog)

27.9.
Martyna83

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

SKUPAJ NAS JE: 20

[image]http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/pregnant-woman-123.gif[/image] NOSEČKE:

[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/sport/coupe-bravo/supp02.gif[/image]NAVIJAČICE:[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/sport/coupe-bravo/supp02.gif[/image]
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly

NajaaM -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 8:41:59)

Ko 1 leto ni bilo nic, sem sla h G na redni pregled in povedala, kako je. Najprej mi je dala Dabroston in tako so bili ze dobri 4 meseci naokrog, potem mi je dala Klomifen in Utrogestan in sedaj sem v tretjem krogu, in tako meseci minevajo. to dvoje mi je napisala za 5 mesecev. Naslednji teden v petek imam G in me prav zanima kaj bo. Ves, cas kar gre in tako kot je napisala LS, da se ti na koncu trije meseci ne zdijo vec veliko...amapak imam dneve ko mislim, da nama ocitno ne bo uspelo in si mislim, oz.me je strah, da se to res ne bo se dolgo vleklo in sedaj sem rekla, da ce v teh 2-3 mesecih, ki so pred mano ne bo nic, bom sla pa kar sama naprej samoplacnisko, ce bo kaj hitreje...

Night -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 10:57:04)

Pa a ni tako, da te morajo, če si na klomifenu, redno spremljat? Mogoče bi morala malo bolj zatežiti pri G. Se mi zdi, da se nas hočejo prehitro znebiti in da bi si lahko vzeli malo več časa za nas. Samoplačniško je seveda čisto druga zgodba, ampak moraš imeti €€ za to. Jaz sem trenutno samoplačniško in ne bi zamenjala več.

ta*mala -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 11:20:29)

Glede na to, da test še vedno nič ne pokaže, jaz sem pa še zmeraj vsa čudna recimo, da se vam še jaz pridružim [sm=smiley1.gif] Te čudne [sm=hudicek1.gif] je zdaj konec, tako, da po mojih izračunih naj bi bila O ravno nekje 1. ali 2. septembra [sm=smiley36.gif] Pa glede na to, da se nisva mič menila za prejšnji mesec, rečmo, da je bila prejšnji mesec vaja - poskusni krog [sm=jezicek.gif] zdaj pa prvi al kako? [sm=smiley36.gif] Pa valda tudi navijam za vse vas, da bi čim prej dočakale [sm=rozacrtici.gif], še zlasti tiste, ki ga že dolgo čakate

ta*mala -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 11:22:19)

Aja, [sm=hudicek1.gif] potemtakem naj nebi bilo 16.9. [sm=smiley14.gif]

NajaaM -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 11:22:31)

Prva dva meseca sem imela le 1/2 tablete na dan in ta mesec sem imela 1 tableto in zato me je ta mesec narocila na pregled. Upam, da bo vse ok [sm=smajl.gif] Ti si samoplacnisko pri G? Ce te pa ona kam naprej napoti, takrat ti pa verjetno ni treba placati?

Anonimen -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 11:32:42)

ta*mala bova skupaj lulali [sm=bravo.gif]
Moja [sm=hudicek1.gif] se je včeraj poslovila, tako da gremo zdaj lahko v akcijo. Že komaj čakam. [sm=sloncek.gif]

ta*mala -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 11:46:34)

Katka_ bova :) Moja se je sicer poslavljala kar en cajt... zjutri ni blo nič, potem spet malo pa spet nič... tako da mislim, da je dva dni nazaj dokončno šla [sm=bravo.gif] drug teden pa akcija, ane [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lorna4 -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.8.2012 12:41:39)

Da se malo javim [sm=smiley1.gif] vidim da sem med prvimi na seznamu, bomo že kmalu videli kako stvari stojijo [sm=smiley1.gif] upam da bo, pridni smo bili, smo še vedno [sm=jezicek.gif] in reeees močno upam da nama bo mesec september naklonjen [sm=bravo.gif] Zdej že mala kdaj vpraša, če bo mela mami tud dojenčka [sm=smiley1.gif] ker v varstvu bo ena od prijateljic dobila bratca/sestrico in jo malo navajajo na to, tko da se skos mal pogovarjajo z otroci o tem, no in zdaj je tud naša začela mal sprašvat v tej smeri [sm=smiley1.gif] si pa res želim da ne bi bila prevelila razlika v starosti, bejba bo novembra stara 3 leta, je kar zelo samostojna že tko da pomoje ne bi bilo večjih težav. Ampak ponavadi je tko, prve nismo planirali, in je prišla sama od sebe, drugega se zdaj trudimo in je to že ne vem, kak 8-9 krog? Niti ne vem točno [sm=zmeden.gif]
no ja, pustimo se presenetit.
Močno močno stiskam pestke za vse, vidim da je na seznamu pred mano samo Night, kaj praviš, se dogovoriva in mesec otvoriva z roza barvo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

aviva83 -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (26.8.2012 11:02:31)

tudi jaz se iz meseca avgusta selim v september [sm=smiley36.gif] to bo za naju 4 krog [sm=smiley1.gif]
[sm=hudicek1.gif]ne pričakujem 17.09....

lepo nedeljo vsem.... imejte se radi [sm=smiley1.gif]

Night -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (26.8.2012 12:46:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Lorna4
vidim da je na seznamu pred mano samo Night, kaj praviš, se dogovoriva in mesec otvoriva z roza barvo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja sem ZAAAAA!! [sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (26.8.2012 14:09:45)

Tudi jaz bi rada delila pričakovanje ... ne pričakujem 12.9. (2 dneva + ali -). Rada bi ostala anonimna.

Anonimna XX

mojamura -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 13:53:23)

Jaz vas še vedno spremljam!! Dajte me med navijačice!! Gremo rooooooooooooozaaaaaaaaaaaaa! [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

Anonimen -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 14:37:28)

[sm=bravo.gif]
Mojamura, hvala za navijanje? Upam, da ni nič narobe, če sem radovedna ... Kako pa to, da spremljaš te teme?

Anonimen -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 14:38:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

[sm=bravo.gif]
Mojamura, hvala za navijanje? Upam, da ni nič narobe, če sem radovedna ... Kako pa to, da spremljaš te teme?

Anonimna XX

mojamura -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 14:44:03)

anonimna xx, ker sem bila nekoč tudi sama aktivna na teh temah in tu pa tam pokukam, kako gre našim puncam in zato navijam[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]

curly -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 18:54:05)

A se da napotnico za neplodnostno ambulanto dobit pri osebnemu zdravniku (za ženske, mislim). Ve katera?

oreh -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 18:57:55)

Curly, mislim, da ne.

curly -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 19:27:41)

Aaaa, moj G pa na dopustu in nihče ga ne nadomešča! [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif]

Magična -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 19:29:11)

Naj se vam še jaz pridružim.Ne pričakujem 2.9., tečeva pa drugi krog.Tudi jaz bi rada na seznam.

oreh -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (27.8.2012 19:35:16)

To pa je sranje, jaz bi pa šla do osebnega v tem primeru. A je edini ginekolog v zdr. domu ali zakaj ga nihče ne nadomešča?

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>