RE: II pričakujemo Septembra 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

LittleSun -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 13:04:43)

hahaha s tem lulanjem je res hecno...ko sem bila jaz noseča sem skoraj vedno šla z lončkom lulat, ga odložila na poličko in se lepo polulala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] se mi je sestra vedno tako smejala. Še dobro, da me je čez pol ure, ko je bilo konec pregleda vedno spet tiščalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Magična -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 13:21:51)

GregUr, Radenska_,srečki hvala za odgovor.

LittleSun[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Si me prav nasmejala.

GregUr -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 13:48:20)

mamica deklicam itak ne moraš popolnoma odklopit. vsaj jst ne. upam da ti rata [sm=smiley1.gif] glede PDP te pa popolnoma razumem. sem na istem. rok sem imela oktobra. upam da vsaj + zagledam oktobra.

katka_ [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/r015.gif[/img] še sreča da si mela poln mehur [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/r015.gif[/img]

LittleSun ja, res je v takih primerih fajn k maš kot [sm=nosecka.gif] tok hitro spet poln mehur [sm=smiley36.gif]

o kako vreme. za nikamor. v trgovino bi morala, pa se mi ne da. [sm=smiley1.gif]

GregUr -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 14:19:20)

in kje se skrivajo LULALKE? [sm=smiley36.gif] kar nekaj jih še ni (vsaj javilo novice)...

Anonimen -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 14:42:11)

PRIČAKUJEMO [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ALI [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

2.9.
Night (4. krog) [sm=smiley31.gif]
Magična (2. krog) [sm=smiley31.gif]
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 [sm=bravo.gif]

4.9.
Lanaia90 (2. krog) [sm=smiley31.gif]
Tammyv [sm=smiley31.gif]

5.9.
S* (10. krog) [sm=smiley31.gif]
Saj.je [sm=smiley31.gif]

8.9.
minca_n (2. krog) [sm=bravo.gif]

10.9.
trezka [sm=smiley31.gif]

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog) [sm=smiley31.gif]
tara.81 (9. krog) [sm=smiley31.gif]
črtica1 [sm=smiley31.gif]

12.9.
Anonimna XX [sm=smiley31.gif]

13.9.
malamut (3. krog) [sm=smiley31.gif]

14.9.
LittleSun [sm=smiley31.gif]

15.9.
ena_štajerka (8. krog) [sm=smiley31.gif]

16.9.
katka_ (1. krog) [sm=kuza.gif]
smeška83 (1. krog) [sm=smiley31.gif]
ta*mala (1. krog) [sm=smiley31.gif]
GregUr (1. krog) [sm=pikapoka2.gif] [sm=smiley31.gif]

17.9.
aviva83 (4. krog) [sm=smiley31.gif]
srečki [sm=smiley31.gif]
mehurcica (2. krog s klomifenom [sm=pikapoka2.gif]) [sm=smiley31.gif]
kaatkaa[sm=smiley31.gif]

18.9.
petrussa (1. krog) [sm=bravo.gif]

19.9.
Žabica86 (10. krog) [sm=smiley31.gif]
mamica deklicam (7. krog) [sm=smiley31.gif]

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom [sm=pikapoka2.gif])
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero [sm=pikapoka2.gif]) [sm=smiley31.gif]
pika555 (4. krog)
Nessika18 (6. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna [sm=smiley10.gif] (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)
bebica25 (1. IUI + klomifen [sm=pikapoka2.gif])

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

SKUPAJ NAS JE: 39

[image]http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/pregnant-woman-123.gif[/image] NOSEČKE: 3

[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/sport/coupe-bravo/supp02.gif[/image]NAVIJAČICE:[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/sport/coupe-bravo/supp02.gif[/image]
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*, trezka, aviva83, lidik

Anonimen -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 14:45:48)

Čist preveč moder je ta seznamček [sm=smiley13.gif].

Šele zdaj sem opazila, da sem 29.9. dala med 22.9. in 27.9. [sm=smiley36.gif]

ena_štajerka -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 16:03:35)

Oh, sem bila prepričana, da bom lahko danes kateri spet čestitala... ta*mala in aviva83 [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Čeprav... aviva83, dokler se ti zares ne ulije, ali še vsaj nekaj dni tud ni čisto ziher, da nisi noseča, kljub krvnemu testu. Če ti je ovulacija ta mesec zamujala, je lahko tudi za krvnega prekmalu. Moja kolegica je 1 teden po izostanku M imela negativen krvni test (oz. neko res minimalno koncentracijo), nekaj dni kasneje pa pozitivnega, zdaj je v 5. mesecu... tako da če ni bila res čista nula na testu, je še nekaj šanse...

GregUr, se čisto strinjam, zelo težko se je dat na off, če tako poznaš svoje telo in ves čas spremljaš zadeve. Jaz že od nekdaj, tako rekoč od prve M spremljam svoje cikluse, nekako vedno orientacijsko vem, kje sem, poleg tega res čutim vse spremembe in ne znam si predstavljat, da ne bi vedela kdaj pričakujem M (ok, res je to tudi stvar sicer zelo rednih ciklusov), kot npr. ene, ki kar naenkrat ugotovijo, da jim pa že 3 tedne zamuja... In me zdaj, ko delam na otroku to prav moti, ampak iz svoje kože pa ne morem.

Radenska, jutranji urin za O teste ni primeren zato, ker je zaradi koncentriranosti lahko lažno pozitiven zaradi drugih hormonov in ne zaradi tega (LH), ki se ga v resnici išče.

niinii -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 16:18:08)

Ahja.. Moje [sm=hudicek1.gif] še ni. Čakam, kdaj se bo ulila. Ponavadi pride tam med 30. in 34. dnem. Danes je 34. dan. Glede na to, da ta mesec v primerjavi z ostalimi prejšnjimi nisva bila kej preveč pridna, čakam, da se mi ulije.

GregUr -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 19:32:16)

ena_štajerka evo citat pušenjaka o krvnem testu:
"krvni test vedno pokaže pravilno za tisti čas, ko ga delamo. Če je vrednost < 10 U/L ni nosečnosti, če je vrednost > 40 U/L pa nosečnost je. Vmes je treba test po nekaj dneh ponoviti. Točnega trenutka, ko vrednost ßhCG zraste preko 40 U/L ni mogoče napovedati, ker je hitrost naraščanja te vrednosti pri vsaki ženski lahko drugačna, začne se dvigati po vgnezditvi, slednja pa se zgodi 6 do 9 dni po oploditvi.

niinii upam da se tvoj nick ne spremeni v JEEJEE, edino v primeru, če nam hočeš sporočit jeejee druga črtica [sm=smiley36.gif]

aviva83 -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (24.9.2012 20:43:52)

ojla bejbike [sm=smiley36.gif] po čisto pokvarjenem vikendu ko sem izvedela da ne bo nič od [sm=rozacrtici.gif] se mi je danes zjutraj napovedala [sm=hudicek1.gif] v vsem svojem sijaju........ sem jo vesela, saj to pomeni, da [sm=hudicek1.gif] nisem izgubila kot takrat ko me je zapustila za dobra pol leta [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tako da se z veseljem selim v okrober [sm=smiley36.gif] je pa res, da ne pomnim takšnih bolečin kot jih imam sedaj....grrrrrrrrrrr groza..... še vzravnano ne morem stati....od bolečine mislim da bom kar skupaj padla.... ne pomaga ketonal, ne pomaga spasmex..............NIIIIIČČČČČČČČČČČČ [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

no ja upam da bo ju3 že boljše [sm=smiley36.gif]
me pa zanima nekaj.... spet.... [sm=smiley36.gif] in sicer.....kako si določite okvirni datum kdaj ne pričakujete [sm=hudicek1.gif] tiste z nerednimi ciklusi?? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] upoštevate najdaljši cikel ali kako??

bodite pridne..... in kot ponavadi.... polivam z roziko [sm=smiley36.gif]

mamica deklicam -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 8:58:10)

aviva83 meni ketonal tudi nikoli ni pomagal. Mi je G dala naglesine 550mg. V lekarni so mi povedali, da je potrebno tablet vzeti takoj, ko se začne stopnjevati bolečina in ne, ko je že razbolelo. Takrat včasih potem sploh ne prime. naglesine (Krka jih dela) lahko kupiš tudi v redni prodaji. V tem primeru sta dve tableti za eno tisto, ki jih dobiš na recept. Poskusi, meni je pomagalo.

črtica1 -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 10:08:14)

ojla,

sem že v oktobru pa me vseeno nekaj zanima če bo katera vedela odgovor.

prejšni mesec sem bila prvič brez belega toka v času ovulacije, nisem delala testov tko da ne vem a je ovulacija bila ali ne ne.
ta mesec je billo nekaj belega toka takoj po menstruaciji ampak je ginekolog reku da ni to to..ker sem bila na odvzemu brisa.
in včeraj ko naj bi bil dan za ovulacijo ni na testu nič pokazalo..danes tudi ne..[sm=zmeden.gif]in sem že čist obupana a je možno da kar naenkrat ni ovulacij? pa še to, a semenska tekočina lahko spremeni izcedke?naprimer da zato ni bilo belega toka pa je bila ovulacija recimo čez vikend? res me skrbi, pridna sva bila na polno pol pa ni ovulacije..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif]

GregUr -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 12:43:07)

črtica1 ovulacijski test ti bo pozitivno pokazal max 2 dni pred dejansko ovulacijo. takrat je ta LH hormon najvišji, potem začne upadati, nato pa pride do O.

Načeloma semenska tekočina nebi smela spreminjati izcedkov. Lahko pa, da si zaradi semenske tekočine spregledala to ovulacijsko sluz, ker si pač videla ST.

če sta pridno slončkala, imaš vse šanse za + [sm=bravo.gif]
kar mirno [sm=smiley1.gif]

črtica1 -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 12:53:52)

hvala GregUr [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] si me kar pomirila..

ja pridni smo od petka naprej vsak dan..tko da če je bla ovulacija bi se mogl kj prjet..[sm=smiley36.gif]
moj je v petek postal stric, dobil je nečakinjo, in zdj res ful upava da ji nardimo sestrično al pa bratrančka:)

Nessika18 -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 14:27:34)

Pozdravljene moje soborke [sm=smiley31.gif]

da se javim, nekak mi časovno ni šlo skoz do danes da bi se javila, moja [sm=hudicek1.gif] bi naj prišla v petek, in je še do danes ni. Bla zelo neučakana in šla delat že testek v nedeljo, pokazalo vlki - , tak da zdaj ne vem, a me kaj heca pa bo malo zamudila al pa je mogoče za testek bilo malo prehitro.. [sm=zmeden.gif]
Do sobote me je spremljala nekak zgaga, v nedeljo in ponedeljek čudne vrtoglavice, ta mesec je blo vse čudno.

Bomo vidli kaj bo, dajmo se presenetit ..

ena_štajerka -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 14:47:34)

GregUr hvala za pušenjakov citat, ki pravzaprav potrjuje moje navedbe oz. obratno [sm=smiley1.gif]. Če O zelo zamuja in se zgodi samo nekaj dni pred sicer pričakovanim dnem M, je lahko 1 teden po izostanku šele vgnezditev in je krvni test negativen, že čez nekaj dni pa lahko zelo naraste, kot je bilo v tistem primeru.

aviva83, res je, kot pravi mamicadeklicam, analgetik (pa niti ni tako zelo pomembno kateri) prime takoj ob začetku bolečine, ko enkrat zamudiš "točko brez povratka", ne pomaga več živ bog! Meni se to včasih zgodi ponoči, ko prespim tisto začetno rahlo bolečino, ko pa je enkrat dovolj močna, da me zbudi, pa je ponavadi tudi že prepozno...

črtica1, semenska tekočina lahko zabriše sliko izcedka zgolj v smislu, kot ti je napisala GregUr, da svoje sluzi pač ne vidiš, ker je pomešana s ST. Samo da sta bla pridna...[sm=smiley1.gif] (pa bodita še naprej [sm=smiley2.gif]) Držim pesti [sm=pikapoka2.gif]

niinii -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 15:29:00)

No tkole... danes je 35. dan, tečke še ni, dosedaj je bil najdaljši cikel 34. dni, mam pa občasno občutek, da se mi joške polnijo, na tak čuden način bolijo. Drugih znakov nobenih. Razen, ko grem na wc občutek, da se mi bo vsak čas ulila. Po eni strani kar nočem upat, da je kej, ker 2 cikla nazaj mi je 4. dni zamujala, pa sem bila ful razočarana, pa še v primerjavi s prejšnjimi meseci, sva bila sedaj najmanj pridna, kar se [sm=sloncek.gif] tiče. V glavnem, če se ne ulije prej delam test v petek, al pa če bom zdržala v soboto.

witch -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 21:05:12)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... navija za vse vas, ki še lulate .... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Veliko roza barve porabite

curly -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 21:28:36)

POROČILO:
Tudi nama ni uspelo! Adijo IUI in hello IVF! Nisem žalostna, ker sem skoz imela nek slab filing zarad teh smotanih izcedkov. Dokler ne pride pošta za umetno, bo delanje [sm=duda.gif] na strani (ODKLOP! [sm=smiley36.gif]). Lotila se bom namreč novega "projekta", in sicer se bom poskusila znebiti par kg, ki sem jih pridobila v zadnjih parih letih. Vseeno ostajam vaša navijačica, kar pomeni, da vas bom zvesto spremljala! Naj se september zaključi v čim bolj roza barvi!!!

P.S.: Tista, ki ureja seznamček, ni me na njem, če me boš slučajno iskala, ker nisem hotela videt mojega imena v modri barvi (AGAIN!). [sm=smiley2.gif]

GregUr -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 21:36:28)

curly [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif[/img] sem vesela, da nisi žalostna [sm=smiley36.gif] (kakšen stavek, a?) [sm=smiley36.gif]
želim ti veliko uspeha pri izgubljanju kg, verjamem da ti bo uspelo! jst sem v dveh mescih in pol zgubila slabih 10kg. držim pesti še zate [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (25.9.2012 21:53:22)

IZVIRNO SPOROČILO: curly

P.S.: Tista, ki ureja seznamček, ni me na njem, če me boš slučajno iskala, ker nisem hotela videt mojega imena v modri barvi (AGAIN!). [sm=smiley2.gif]

Vredu, potem te pa ne bom dopisovala [sm=smiley31.gif].

Radenska_ -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (26.9.2012 6:15:50)

Jaz sem zdajle naredila test s Clear Blue-jem. Urin je bil star 3 ure in pol, ker sem šla vmes ponoči lulat.
Narisala se je kot lasek tanka črtica (navpična) niti slučajno toliko debela kot kontrolna ampak je vidna.
Mislim da ni nič, skorajda prepričana sem da laže.
Bom ponovila še do nedelje, pa da vidim pri čem sem...Tako da me še nikar barvat v karkoli, ker sem ziher da to ni to.
Znaki pa napihnjenost, skozi me napenja al neki, pa 3 dni me že stalno cele dneve peče zgaga. Apetita pa ful več.

Radenska_ -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (26.9.2012 7:05:50)

Aja pa prosim pol tud za nasvet, če je katera že imela pač tko.
Navpična črta se je izrisala pred pretekom dveh minut, je tanka ampak temna.
Verjetno mi drugega kot ponoviti čez par dni ne preostane...

GregUr -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (26.9.2012 7:19:40)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Radenska to zna biti TO!!!

mislim, da je bila pri meni januarja tut pri CB tanjša navpična črtica, vodoravna pa pač debelejša.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] woohoooo!! [sm=bravo.gif]

test brez problemov ponoviš s katerimkoli urinom, če pač ne boš mela živcev čakat do jutri zjutraj [sm=smiley36.gif]

savanah -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (26.9.2012 9:33:12)

pozdravljene,

da se javim še jaz...moja [sm=hudicek1.gif] je danes prišla z zamudo, ampak vse je[sm=smiley13.gif][sm=smiley7.gif]. tako da mene kar pobarvajte v modro. zdaj pa spet to dolgo čakanje, najprej da mine [sm=hudicek1.gif], potem čakanje na ovulacijo (ki že dvomim da jo sploh imam) in kar je najhuje čakanje na dan D (da spet malo za brezveze zapravim za teste). Grozno je imeti tako dolge cikluse...

Za vse ki še čakate pa držim pesti[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>