srečki -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (18.9.2012 8:24:57)
|
Dobro jutro! Najprej bom okregala našo Curly zato, ker se kar tja v tri krasne neki opravičuje. Sem mislila, da je to forum, kjer si punce pomagamo, bodrimo ena drugo...da damo jezo iz sebe če nam je hudo itd....jaz držim pestke za vaju in vem, da vama bo kmalu uspelo. Fejst stiskam pestke za vaju [sm=pikapoka1.gif] No tako morem vas tudi jaz razočarati, ker je tudi moja včeraj zvečer pritekla (again) se mi zdi da je ta HCS samo slabše nardila. Prej sem zanosila takoj, sedaj pa kr ne gre in gre, pa pravijo, da naj bi bilo tako lažje. Hja komu verjeti. No sem pa po drugi strani vesela, da je vsaj točna in brez bolečin, ker od HSC ki je bila junija (je bilo vse na glavo postavljeno in seveda boleče). Vsaj nekaj. Tako, da se selim v oktober. Martyna83 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] to so fajn znaki, tako sem imela jaz v drugi nosečnosti. Navijam, da bo to to. ta*mala najboljši je jutranji urin, ker popoldan veliko pijemo in se voda razredči. Ne vem zakaj se ti to dogaja, mislim, da ti tudi najboljši G ne bi znal odgovoriti, se ti je verjetno ciklus malo pomešal, si imela mogoče kakšen poseg, ali mogoče imaš kakšne druge težave (mislim, da to vse vpliva na nas). Na žalost na to nimamo vpliva, sicer pa še vedno navijam in stiskam da bi bil +. Sedaj počakaj vsaj do petka če pa ne gre, pa le naredi z jutranjim urinom. Vsem ki je ta mesec pritekla pošiljam veliko [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|