HeLenčica -> RE: II pričakujemo Septembra 2012 (11.9.2012 10:17:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Kaj naj rečem...vlekli se bojo, upam da z razlogom! Ne bodo se...sem raziskovala in imam neko ranico...sicer ne vem od česa, ampak vem pa vsaj od česa je krvavitev. Pa KAK? Joooooj [sm=smiley19.gif] Oreh, ja, jaz lahko v bistvu še čisto vse delam razen obuvam se sede al pa s pručko [sm=smiley36.gif] pa misionarskega položaja ne prakticiram več. [sm=jezicek.gif]. 29.12. je D dan, tak da če si zapomniš za novo leto [sm=smiley1.gif]. Kako ti? Pa Rozi tud že dolgo nisem brala.... Se še spomnite naše predsednice Vivaldi? ONA po mojem že težko doseže tipkovnico [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Honey26, bo ti dr. HeLenčica razložla [sm=smiley36.gif]. Čas od konca M do O je vsak mesec različen, zato so različne tudi dolžine ciklusa, drug del ciklusa od O do M pa bi naj bil stalno enak (ko enkrat ugotoviš koliko časa traja, naj bi bilo vsak mesec isto). Temu se pravi LUTEALNA FAZA in je dolga, tako kot ti je že ena napisala, navadno med 12 in 16 dni, nekatere punce pa imajo tudi manj ali več. Zato sem tudi jaz delala ovulacijske teste, saj sem po tem, ko sem vedela kdaj je bila ovulacija, vedela tudi, kdaj mora priti M, kdaj dejansko zamuja in kdaj je zamujanje samo zaradi kasnejše O.
|
|
|
|