Leni72 -> ne kaka 5 dni (6.9.2005 22:41:14)
|
Smo imeli enake probleme. Probala sem vse (namočene slive, namočeno laneno seme, termometer v ritko, masiranje trebuščka, masiranje rožice, homeopatske granule, aromaterapijo... zagotovo sem kaj spustila). Pri dojenih otrocih je dovoljeno vse - so me potolažli.
Naša pupa je na začetku kakala na 7 dni. No, tu še nisem gnala panike. Tak je blo kr nekaj časa. No, potem se je pa zadeva še podalšala; osmi dan sem šla k zdravniku. Je poslušal črevesje - se je pretakalo, pa prdela je ko vlka = nič ni narobe. Mi je naročil, da če čez dva dni ne bo nič, naj pridem nazaj. No, in deseti dan je dobila glicerinsko svečko - madona smo se nakakali! Žal se je zgodba ponovila; naslednjič sem ji dala svečko 11 dan in še naslednjič 12 dan. Sem bila že precej obupana. Nisem hotela, da bi se navadila na svečke, čeprav so me kasneje potolažili, da je zadeva mehanska, in da ni nevarno, da bi se črevesje razvadilo. Svečko sem ji dala, ko sem imela občutek, da ji pa zares ni bilo več OK.
Aja, začelo se je pri 3 mesecih. Zdaj (6 mesecev) pa naši frčafeli dodajamo gosto hrano in je postala prava seronja
Če te preveč skrbi pojdi k zdravniku, če pa še počakaš kak dan, pa verjetno ne bo nič narobe. Kdo bi se mislil, da je lahko kakanje pravo veselje cele družine!
|
|
|
|