TomTaylor -> RE: postelja Ikea - malm (11.8.2012 7:54:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Hvala za koristno informacijo - ja, midva tudi razmišljava o tej dimenziji 160x200. Pa sem gledala pdf. načrte in je tudi meni padlo v oči, da postelja nima roba kamor pride letveno dno, oz. se iz načrta ne vidi dobro [sm=zmeden.gif] Se pravi, dejansko potem posteljno dno stoji na tistih diagonalnih letvicah (aluminij?). Ali misliš, da bi bilo možno pri mizarju to posteljo dodatno nekako ojačat ali jo narediti bolj stabilno? Ima pa dormeo identično posteljo (za 100 eur sicer dražjo), ama enako kot ikeina malm (dormeina je pa mamut) - bi bilo smiselno iti malo pogledat kako je narejena...Sicer imamo pa srečo, da smo v mansardi in otroka nimata prav veliko višine za skakat, tako da bo največja obremenitev kvečjemu kkšen divji seks, kej več pa ne [sm=jezicek.gif] Ni enako, proizvaja jo pa slovensko podjetje Paron laško ki je znano po kvaliteti. Poleg tega se da letvice normalno notri in pa imaš 2 leti garancije na neškripanje. Pa glede na cene bencina je razlika v ceni minimalna, v kvaliteti pa iz izkušenj bistvena. sem ponoči razmišljala, ja. Stisnem še tistih 100 eur, pa bo pojstla tko kot se za gre. Pomojem bi morala 10 let zdržat. Mislim, da bo kar dormeo, ja.
|
|
|
|