Svit (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Imena

Sporočilo

buubikaa -> Svit (10.8.2012 14:17:41)

Vam je všeč?

Tippi -> RE: Svit (10.8.2012 14:25:41)

Mi je bil pred petnajstimi leti, ko ni bil še tako zelo znan, zdaj ko je pa vsak drugi fantek Svit, se mi pa ne dopade več.
Potem sem letos še izvedela za društvo Svit (črevesne bolezni), mi pa sploh "ne potegne" več.
Ampak to je moj okus, okrog okusov se pa itak ni za prepirat. [sm=smiley1.gif]

artista7 -> RE: Svit (10.8.2012 14:33:39)

kljub temu, da je to v zadnjem času bolj popularno ime, mi je všeč

mateyka -> RE: Svit (10.8.2012 14:59:14)

[sm=smiley20.gif]

buubikaa -> RE: Svit (10.8.2012 15:39:15)

Hvala za mnenja. [sm=smiley1.gif]

Ste me pa presenetile, da je to ime popularno, saj sama ne poznam fantka, ki bi nosil ime Svit. No, vsaj tu okoli mene ni nikogar s takšnim imenom. Tako, da me je kar strah, ker bo kar nekako izstopalo in se bojim, da ne bo vsem všeč.

HelenaLena -> RE: Svit (10.8.2012 15:47:51)

Svit je zelo zanimivo ime. To, da jih je veliko s tem imenom, no ja, me je presenetilo. Ker pri nas ni nobenega Svita, daleč naokoli ne.

mateyka -> RE: Svit (10.8.2012 16:26:01)

sej ma RR ronja zdaj Svita.

krtačka -> RE: Svit (10.8.2012 16:55:19)

Meni osebno ni všeč, ampak verjemi da NIKOLI ne boš izbrala imena, ki bo vsem všeč. Ljudje smo si različni, okusi so različni, zato se ne obremenjuj s tem komu je všeč in komu ne. Če je všeč tebi in bodočemu očiju go for it [sm=smiley1.gif]

ronja -> RE: Svit (3.9.2012 14:43:45)

Ne, to je ful grdo ime, ne ga dat svojim otrokom! (nočem, da bi jih bilo preveč[sm=jezicek.gif])

zdaj ko je pa vsak drugi fantek Svit, se mi pa ne dopade več.

Ne me strašit! Sem gledala statistike in jih lani še ni bilo prav dosti... Upam, da ne postane trend! No, naredit tako nimam več kaj:D.

Potem sem letos še izvedela za društvo Svit (črevesne bolezni), mi pa sploh "ne potegne" več.

Joj, ne praši, kako mi je šlo na živce, ko sem skoz visela pri dohtarjih, pa ves čas ti plakati! Upam, da bojo to kampanijo končali ali še boljše preimenovali še predno gre revež v šolo... Ja, vem, zakaj pa nisi dala drugega imena potem? Ker smo Svita pričakovali in ker sem rabila ime predno se rodi (sem imela tako nosečnost, da sem res morala vedet, za koga se borim - kdor ni bil tam, verjetno ne razume;).

krtek 1 -> RE: Svit (3.9.2012 15:33:30)

zelo lepo ime,na našem koncu sta mogoče dva,pa živimo v dosti velikem kraju.

krtek 1 -> RE: Svit (3.9.2012 15:35:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Mi je bil pred petnajstimi leti, ko ni bil še tako zelo znan, zdaj ko je pa vsak drugi fantek Svit, se mi pa ne dopade več.
Ampak to je moj okus, okrog okusov se pa itak ni za prepirat. [sm=smiley1.gif]

Mogoče v vašem kraju,pri nas je vsak drug fantek Anej,Žiga,Lan....

pelin -> RE: Svit (3.9.2012 16:42:28)

Ne morem reči, da spada med moje favorite, ker mi sedejo pač drugačna imena...Hvala bogu , da smo si različni....glede pogostosti pa...še nikoli v vseh teh letih v nobene vrtcu, kjer sem bila zaposlena, nismo imeli fantka z imenom Svit. Kolegičin petletnik je bil prvi, ki sem ga spoznala s tem imenom, drugi pa je Ronjin, pa še tega poznam le virtualno[sm=smiley36.gif] ...tako da ne vem ali jaz prihajam iz tako zahojenih koncev, ali pa ime res ni tako pogosto...

Stran: [1]