ronja -> RE: skoraj bi me kap (20.2.2013 12:36:54)
|
JOj, punce, kaj ste tako zakačile? Saj nikjer ne piše, da ljudje, ki imajo kako spolno fantazijo (in jo uresničijo), sicer neodgovorno delujejo, da se nimajo radi, da bi pustili za to fantazijo otroke, partnerja itd... PO moje to ni res. Punca je mlada, brez otrok in obveznosti, s partnerjem sta si oba želela izpolnit eno fantaizijo, pa sta si jo in jima je bilo všeč. Kaj je narobe s tem? Ko se bo odločala za otroke (s tem ali kakšnim naslednjim partnerjem, nima veze), si bo verjetno želela ustalit in ko bo imela otroka, ji verjetno nekaj časa tak življenjski stil ne bo niti potegnil, ker bo zmatrana oz. ne bo zanj imela časa, pač seks pade po prioriteti skoraj pri vseh parih. Kasneje mogoče spet, ali pa ne, nima veze. Vsekakor pa mislim, da to, da je zdaj spala z dvema hkrati, še ne pomeni, da je ta veza obsojena na propad ali da bo neodgovorna mama, ki bo zapuščala svoje otroke. PO moje je neuresničevanje sanj večinoma nevarnejše od uresničevanja (ne velja samo za spolnost, morajo pa bit vsi prisotni za oz. si vsi to želet, seveda). Jaz ji zavidam to, da lahko seksa popoldne, če hoče[sm=jezicek.gif]. Dveh fantov ji pa ne zavidam, ker še za tega enega nimam dovolj časa/energije...
|
|
|
|