Tippi -> RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 (27.1.2013 19:37:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 IZVIRNO SPOROČILO: LuLu "The hardest step for a runner is the first one out the front door." (via Twitter) Ja, zelo resnično. [sm=bravo.gif] Tippi, ti si pa ful pridna. Kar tako naprej, če je volja. Jaz sem trenutno na "zimskih" kilah.[sm=jezicek.gif] Niti nočem stopat na tehtnico, ampak ziher imam kakšne 2-3 več kot v nezimskih dneh. Ampak recimo, da je mati narava tako naredila, da nas ne zebe preveč. Konfekcije še ne rabim nove, ampak čutim, da sem bolj popol(nje)na.[sm=jezicek.gif] Tekat se mi ne da, čakam lepše vreme. Saj bo, še malo, pa bo pomlad, jeeeeeeee!!! In bo res, in potem ne bo več nobenih izgovorov [sm=smiley36.gif] Pridna sem pa zato, ker me dragi v rit suva [sm=smiley36.gif] Je bil pač moj dogovor in moja ogromna želja,da naj me vzpodbuja in tera in brca in zdaj je tolk zaresno zagrabil, da niti en dan ne morem pogolfat [sm=smiley36.gif]Če bi se sama tega lotila, bi se verjetno šla zimsko spanje [sm=smiley36.gif] Danes bila na Šmarki. Odlično bilo. Šlo je dobro, tako gor, kot tudi dol. Na vrhu je bil pa tak sonček, da bi kar gor še ostala. [sm=smiley1.gif] Jutri nadaljujem s telovadbo. [sm=bravo.gif] Mam pa eno žalostno vest. Danes smo pojedli zadnji avokado in to pomeni, da do četrtka, ko gre dragi v šoping, nema avokada [sm=smiley36.gif] Mislim, da bodo ta teden zajtrki še zanimivi [sm=smiley36.gif] Lep začetek tedna vsem skupaj in vsaki posebej!
|
|
|
|